Omasta blogista on näppärä käydä kurkkaamassa niiden lemppareimpien leipomusten ohjeita, paljon kätevämpää kuin alkaa pläräämään lippulappusia reseptilaatikosta.
Myös tämän juustokakun ohjetta tulin omasta blogistani etsimään, mutta sitäpä ei täältä löytynytkään, vielä. Asia korjattu, joten nytpäs löytyy, yksi suosikkikakkuni, helppoa ja hyvää!
JUUSTOKAKKU
Pohja:
200 g Digestive-keksejä
100 g sulatettua voita
Täyte:
400 g Philadelphia-juustoa
150 g Creme fraicea
1 1/3 dl sokeria
4 kananmunaa
2 tl vanilja-aromia
2 tl sitruunamehua
Murenna keksit ja sekoita sulatetun von kanssa. Painele seos voidellun irtopohjavuuan pohjalle, nosta kylmään odottamaan. Sekoita täytteen ainekset, paitsi munat, kulhossa. Riko nyt munat yksitellen ja vatkaa tasaiseksi. Levitä täyte vuokaan pohjan päälle, paista 175 asteisessa uunissa n. 45 minuttia. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja nosta sitten kylmään. Kakku on hyvä tehdä valmiiksi edellisenä päivänä, sillä se on parasta seuraavana päivänä. Tarjoile vadelmakastikkeen ja tuoreiden vadelmien kanssa!
Alkuperäisen ohjeen kriittisine vaiheineen löydät täältä!