KESÄ-CONVERSET ÄITILLE JA POJALLE

Lasten pikkuiset Converset on mielestäni aivan supersuloisia, nimenomaan se varrellinen perinteinen malli. Veikolle ostin ensimmäiset conssit jo ennen pojan syntymää, mutta aika vähälle käytölle meillä se vauvakoko jäi… Sittemmin Converset on päässeet meillä ahkerammalle käytölle, ja tällä hetkellä kaapissa on muistona kolmet pikkuiset conssit, joista en ole raskinut luopua :)

Niin kivan näköiset kuin pikkuconssit ovatkin, on ne varrelliset solmittavat kengät melko hitaat pukea, eikä niitä kyllä pieni lapsi saa mitenkään itse jalkaan. Tammikuisella jenkkireissulla löysinkin Conversen myymälästä Veikolle kesäksi tosi kivan vaihtoehdon sille varrelliselle mallille, ja tänä kesänä poika saakin tallustaa varrettomissa tarrakiinnitystossuissa! 

Muuten meillä onkin vielä kesäkengät vähän hakusessa, voisinkin tehdä siitä ihan omaa postausta millaisia kenkiä on tälle kesälle suunnitelmissa, ja mitkä jäi viime kesältä vähän turhiksi.

Siinä missä Veikon olen tykännyt kengittää tummansinisiin Converseihin, tykkään itsellä valkoisesta varrellisesta mallista. Nyt kuitenkin sieltä samaiselta reissulta löysin itselleni kesäksi ihan superihanat varrettomat conssit, valkoiset ja pitsiset.

Ihan täydellisen rennot ja kesäiset vaaleiden rikottujen farkkujen kaveriksi, ja nyt puuttuu sitten enää ne farkut, (kun ei nuo kaapissa olevat taida kesällä vyötäröstä enää kiinni sujahtaa…), kesä ja aurinko!

Jokos teillä on ehditty tehdä kesäkenkähankintoja?