KURKISTUS KÄSIMATKATAVAROIHIN

Täällä on taas pitänyt kiirettä viime päivät, monta juttua on ollut mielessä mistä olisin halunnut kirjoittaa blogiin, mutta en vain ole ehtinyt. Enkä ole ehtinyt kuvaamaankaan, ja ilman kuvia en osaa blogata!

Nyt kuitenkin ajattelin tulla iskemään tähän kuvat meidän käsimatkatavaroista.

Käsilaukusta löytyy nyt aurinkolasit, lompakko (joka näköjään jäi kuvasta pois), koko porukan passit ja matkaliput, kosteuspyyhkeitä, huulikiiltoa, käsidesi, purkkaa ja puhelin. 

Veikolle on ihan superreipas matkustaja, eikä ole väliä tehdäänkö matkaa lentäen, autolla tai junalla, kaikki käy ja aika kuluu ihmeen hyvin ilman mitään kummempia viihdykkeitä. Silti tykkään aina varautua monenmoisella tekemisellä, ihan vain varmuuden vuoksi.

Viimeksi Amerikkaan lentäessä ei me Lontooseen mennessä ehditty katsella kuin yhtä kirjaa, ja muutenkin suurin osa viihdykkeistä jäi odottamaan paluumatkaa. Niinpä uskonkin, että näillä tekemisillä tämänpäiväinen lento kuluu ihan leikiten :)

Mukana on siis iPad kuulokkeineen, se viimeinen oljenkorsi jos mikään muu ei huvita. Uudet Pipsa Possu kirja ja -tehtäväkirja, jotka poika on vilaukselta nähnyt, ja näitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. En ole ennen näitä Suomessa nähnyt, ja nyt olinkin iloinen kun tuohon tehtäväkirjaan törmäsin Prismassa! Tilasin kaksi muuta pipsa-tehtäväkirjaa Briteistä ennen Amerikkaan lähtöä, ja ne oli ihan hitit! Näissä ei ole mitään vaikeita tehtäviä, vaan helppoja tarranliimausjuttuja, jotka sopii oikein hyvin parivuotiaalle.

Evästä tietty täytyy lapselle olla, vähän pillimehua ja smoothieita, rusinoita ja välipalakeksejä. Eväiden nakertelu kun on mukavaa ajanvietettä sekin.

Ihan parasta lähdössä on tuon pikkuisen höpönassun into! Koko viikko on puhua pälpätetty Pipsa maailmasta, ja monta kertaa päivässä laskettu öitä lähtöön. Kielikin on vaihtunut osittan enkuksi, ja nyt kiitetään tomerasti, Tänks! :D

En vielä tiedä päivittelenkö reissusta blogia, mutta Instagramin (@annikakarkkipurkki) ja Facebookin kautta voi kuulumisia seurata. Me lähdetään NYT! Heippa!

Ja hei, kiitos kommenteista päivähoitopostaukseen, palailen vastailemaan niihin paremmalla ajalla! :)

Aurinkoista viikonloppua!