OUTLETSHOPPAILUA, LONTOOPÄIVÄÄ JA KOTONA TAAS!

Eilen saavuttiin takaisin kotiin, matkalaukku puolillaan Pipsa Possu tavaroita (no ei nyt ihan, mutta aikas paljon Pipsaa kyllä mukaan tarttui…), ihanat muistot matkasta mielessä ja lentoparkissa väärälle puolelle autoa hypäten, tietty ;)

Vielä lentokentältä löytyi viimeiset Pipsa-tuliaiset, lehtikioskissa myytiin Pipsa Possu lehtiä, joiden mukana tuli pieni ylläri. Veikko valitsi itselleen yhden lehden matkalukemiseksi, ja itse ostin salaa ja ylläriksi toisen. Kun sitten lentokoneessa jossain vaiheessa annoin sen yllärilehden, kuuluin onnellisen ja yllättyneen huokauksen jälkeen pienen pojan suusta, ”Hyvää syntymäpäivää Veikko!” :D

Sunnuntaina me ajeltiin Southamptonista Bicesteriin, Bicester Village outletiin. Oltiin suunniteltu, että tehdään reissun shoppailut täsmäiskuna outletkylään, ja käytetään Lontoon päivä muihin juttuihin kuin kaupoissa kiertelyyn.

Kuten nyt arvata saattoi, oli muutama muukin ihminen lähtenyt sunnuntaina liikenteeseen… Aamupäivällä väkeä oli vielä ihan sopivasti, mutta päivän edetessä ihmisiä virtasi lisää niin, että suosituimpiin liikkeisiin sai jonottaa sisälle!

Vaikka itselläni oli asiaa vain Michael Korsille ja Ralph Laurenille, ja miehellä pariin omaan kauppaan, ei me kuitenkaan maltettu olla kiertelemättä muitakin liikkeitä, ja aikaa saatiin kulumaan useampi tunti.

Muutamia kivoja ostoksia tehtiin koko meidän porukalle, vauvallekin olisin jotain pientä ja söpöä halunnut jo ostaa, mutta kaikki vauvojen vaatteet oli niin selkeästi tyttö-poika-jaoiteltuja ja vahvasti sukupuolikoodattuja, etten nyt viitsinytkään minivaatteita ostaa kun ei vielä ole sukupuolesta mitään hajua.

Ostosten kanssa hurautettiin Bicesterin hiljaiseen keskustaan syömään, ennen kuin otettiin suunnaksi  ihana Lontoo.

Maanantaina me ajateltiin viettää rentoa Lontoo-päivää, ja lähdettiin aamiasen jälkeen Lontoon eläintarhaan.

Kun oltiin aikamme kierrelty eläintarhassa, törmättiin hauskaan lasten vesileikkipaikkaan, vähän Pipsa Possu maailman kuralätäkkötyyliin. Täälläkin oli keinonurmipohjalla maasta pulputtavia suihkulähteitä, joiden luona lapset saivat läträtä. 

Ei nyt taaskaan tullut mieleen pakata uikkareita ja pyyhettä mukaan, kun eläintarhaan lähdettiin, mutta niin moni muukin lapsi oli läträämässä pikkuhoususillaan tai vaippasillaan, että Veikkokin pääsi mukaan leikkimään enimmät vaatteet riisuttuaan. Ja lopuksi äitin neuletakki toimi oikein hyvin pyyhkeenä ;)

Ihan hitiksi muodostuneen läträyspaikan lisäksi parasta eläintarhassa oli leikkipuisto… Eläimet jäi kyllä vähän sivuseikaksi tällä reissulla, vaikka odotettu pöllön näkeminen taisikin tehdä vaikutuksen pikkuiseen.

Sellainen reissu meillä tällä kertaa, uusia seikkailuita odottaen!