18+2 JA RENTOILUMAMMA-ASUA

Pitkästä aikaa vähän raskauskuulumisia!

Tänään oli toinen tavallinen neuvola ja ensimmäistä kertaa pääsi kuulemaan vauvan sydänääniä, ihanaa! Sykkeet oli vauvalla 140, kun Veikolla saman viikon neuvolassa on ollut 145. Melko samoissa siis, eli onkohan tälläkin kertaa poika tulossa…? Eikös näissä sykkeissä tapaa olla jotain poika-tyttö-eroja, vai onko se ihan huuhaata?

Muutenkin raskaus etenee ihan samalla kaavalla kuin viimeksi. Painoa oli kertynyt mukavat vajaa viisi kiloa, lähes tismalleen saman verran kuin viime raskaudessa tähän mennessä. Jeps, eihän tähän mennessä kai kuuluisi painon olla vielä noussut juuri lainkaan, mutta mulle näköjään kertyy raskauskiloja vaikka söisin pelkkiä porkkanoita (ei ole kyllä tullut kokeiltua…)!

Onneksi vastaavasti ainakin viime raskauden jälkeen paino myös putosi supernopskaa (se kuuluisa imetysdieetti, joka joko toimii tai sitten ei), ihan sama mitä söin, joten toivotaan vastaavaa ihmettä tämänkin raskauden jälkeen!

Raskauskuulumisten lisäksi oli tarkoitus kertoa noista Espritiltä tilatuista mammahousuista, mutta eihän me muistettukaan ottaa niistä kuvia! Aamulla oli ehkä minuutti aikaa räpsiä nämä kuvat, mutta onneksi edes yhdessä kuvassa housut vähän näkyvät, jonkun vaalean viirunkin olen näköjään toiseen lahkeeseen saanut, mutta ei kai se ole niin tarkkaa…

Tykkään tosi paljon EDC Play-housuista rennommissa menoissa, kuten leikkipuistossa ja koirien kanssa ulkoillessa ja ilahduinkin kovin kun bongasin vastaavat pöksyt Espritin mammamallistosta.

Näissä housuissa ei ole korkeaa masutuubia, vaan matala vyötärö masua tukevalla leveällä kuminauhalla. Tykkään kyllä kovin niistä masutuubihousuistakin, mutta tässä vaiheessa raskautta, kun maha ei ole vielä niin iso, tuntuu tämmöinen vyötärö tosi mukavalle. Play-housujen tyyliin näissäkin on käännettävät lahkeet, joita voi pitää normaalisti pitkänä tai sitten näin käärittynä.

Tämmöisellä rennolla asulla on vietetty tänään kesäpäivää, housut vaan aikas nopskaa vaihtuivat shortseihin. Ihanaa kun on kesä! 

Toppi Stadium // Äitiyshousut Esprit // Kengät Converse