KOUKUSSA

Olen ehkä maailman helpoiten addiktoituvaa tyyppiä, jatkuvasti koukussa johonkin.

Saatan olla koukussa vaikka tomaattiin ja fetajuustoon, ja syödä näitä pari viikkoa putkeen, kunnes koukutun johonkin muuhun. Niin ja sitten on tietenkin näitä koukutuksia, mitkä nyt vaan on ja pysyy, kuten vaikkapa karkit…

Tällä hetkellä olen koukussa ainakin:

1. Karkkeihin. Voisiko karkkihiiren viikonloppu paremmin alkaa, kuin taannoin Cloettan lähettämällä  uutuuskarkkeja sisältävällä ylläripaketilla!

2. Tuoreisiin kukkiin. Nippu sesongin kukkia ruokaostosten lomassa ostettuna piristää takuuvarmasti. Varsinkin siivouspäivän päätteeksi kukilla saa viimeisteltyä kotiin ihanan raikkaan tunnelman.

3. Latteen. Kaipaan aina tavallisen kahvin seuraksi jotain hyvää. Latte sen sijaan ei välttämättä kaipaa mitään kaverikseen, vaan voisin lipitellä sitä ämpärikaupalla pelkästään. Tätä lompakon keventäjää (ja vyötärön leventäjää…) pitäisi pystyä tekemään myös kotona!

4. Netflixiin, ja Pretty Little Liarsiin. Olen tosi huono katsomaan telkkaria, mieluummin valitsen  illalla läppärin ja bloggailun kuin tv-ohjelmat. Kunnes… Tutustuin Netflixiin ja jäin koukkuun Pretty Little Liarsiin. Juuri täydellisen kevyttä hömppää, mitä jaksaa katsella väsyneenäkin. 

5. Jos vaan meidän läheltä löytyisi Starbucks, olisin niiin koukussa caramel frappuccinoon. Onko joku koittanut tehdä vastaavaa itse? Kesä + jääkahvi kermavaahdolla = sydän.

6. Zero Colaan. Ja nimenomaan tölkissä. En voi sietää väljähtäneitä limuja, vaan juoman pitää olla juuri avattu. Siksi tölkit.

Mihinkäs te olette koukussa?