COOLEIMMAT AURINKOLASIT & ALEKOODI!

Kun viime vuoden keväänä näin ne ensimmäisen kerran, tiesin että ne on tilattava meillekin. Babiators aurinkolasit, jotka ovat paitsi supercoolit, myös superlaadukkaat!

Lasit olivat ahkerassa käytössä koko kesän, vaikka aluksi tuntuikin, että ne vähän valuivat pikkuruiselta nenältä, silloin reilun vuoden ikäisen pojan käytössä. Vähän epäilinkin, miten lasit pysyvät touhukkaan lapsen matkassa mukana, mutta hyvin ne pysyivät ja olivat selkeästi myös lapselle mieluisat pitää.

Näitä aurinkolaseja on miltei mahdoton saada rikki, kehykset ovat 100% kumia, joka kestää vääntelyn suuntaan jos toiseen. Linssit taasen iskun kestävät ja särkymättömät, jotka suojaavat 100%  auringon UVA ja UVB säteilyltä. Laseillehan saa vuoden takuun, joka korvaa katoamisen tai hajoamisen!

Kun tänä keväänä oli aika ottaa aurinkolasit käyttöön, en löytänytkään meidän tummansinisiä Babiatorseita mistään! Tämä on taas niitä asioita, joiden sijainnin tietäisin heti vanhassa kodissa, mutta täällä uudessa ei hajuakaan… Aurinkolasit on pakattu viime syksynä  takuuvarmasti muuttokuormaan mukaan, mutta eipä ole ainoa asia mikä on muuton jäljiltä hukassa. 

Ilokseni sainkin yhteistyön merkeissä valita meille uudet Babiators aurinkolasit Lauran Pikku Putiikin valikoimasta, ja kun lapsi pääsi itse asialle väriä valkkaamaan, tuli meille keltaiset lasit tälle kesälle. Oikein hyvä valinta, ihanan aurinkoiset, kuten lapsi itsekin!

Laseja on kahta kokoa, 0-3v ja 3-7v. Otettiin loppukesästä 3 vuotta täyttävälle lapselle tuo pienempi koko, ja nämähän istuvat kuin nakutettu lapsen päähän. Ja on se nenäkin näköjään vuodessa vähän kasvanut, sillä enää lasit eivät meinaakkaan valahtaa nenän päältä, vaan pysyvät päässä juuri niinkuin pitääkin.

Ja sitten siihen mukavaan osuuteen, nimittäin alekoodiin! Kun tilaat Babiators lasit Lauran Pikku Putiikista, saat koko tilauksesta -10% alennuksen koodilla: KARKKIBAB10

Koodi on voimassa 30.6.2014 asti. 

Kannattaa kurkata koko Babiators valikoima, sillä värejä on hurjan monta, ja lisäksi löytyy myös malleja joissa sankoja koristavat hauskat kuviot. Vai mitäs sanotte vaikkapa valkosankaisista laseista mustilla tähtikuvioilla?

Ja toki kannattaa katsoa verkkokaupan muukin valikoima, sillä alennuksen saa myös saman tilauksen muista tuotteista!

Itse olen ollut melkoinen (halppis)aurinkolasien suurkuluttaja, kunnes pari vuotta sitten ostin ensimmäiset Ray-Banit, eikä paluuta halppisvaateketjujen aurinkolaseihin ole! Niin suuri ero on laadukkaiden ja huonojen aurinkolasien välillä. Yllätyksekseni laadukkaita aurinkolaseja jaksaa pitää vaikka koko päivän, eikä niissä väsy silmät, kuten halppislaseissa. Siksi suosittelen ehdottomasti lapsillekin laadukkaita aurinkolaseja niiden viiden euron halppisvaatekauppalasien sijaan!

Lapsen silmän kirkas mykiö läpäisee säteilyä aikuisen silmää paremmin, joten siksikin on erityisen tärkeää suojata lapsen silmät auringolta, vaikka itse ei aurinkolaseja käyttäisikään.

Jokos teiltä löytyy Babiators aurinkolasit, vai millä teillä suojataan pienet silmät?


Aurinkolasit saatu blogin kautta, postaus sisältää mainoslinkin.