JUHLAMEININKIÄ

Myöhäiset onnittelut kaikille valmistuneille ja ihanaa lomaa niille kenellä sellainen nyt alkoi!

Me juhlittiin tänään talvella maisterin paperit saanutta siskoani, ja tämmöisillä tamineilla mentiin.

Juhlat on mitä parhain (teko)syy käydä mekko-, kenkä-, tai laukkukaupoilla, mutta tällä kertaa mentiin ihan niillä mitä kaapista löytyi. Raskausaikaisille juhlamekoille on melko vähän käyttöä, ja onnekseni olinkin säästänyt edellisestä raskaudesta Mamaliciouksen vaalean pitsimekon. Mekkoon kuuluu myös vyö (ei tuo kuvassa näkyvä), jonka kanssa vauvamasua saa nätisti korostettua, mutta tällä kertaa tykkäsin pitää mekon väljänä ilman vyötä.

Tykkään tuosta mekosta kovasti, se ei ole mitään kovin juhlavaa matskua, mutta silti sitä tuli käytettyä viime raskaudessa vain paristi juhlissa. Täytyykin testailla saisiko siitä erilaisilla asusteilla kelpoa arkimekkoa!

Hattaraisissa visioissani näin itselläni mekon kanssa rennot lainetyyppiset kiharat, mutta jälleen kerran (ehkä sadannen kerran) suoristusrauta kädessäni tuli todettua, että GHD ja minä  emme ole parhaat ystävykset mitä tulee kiharoiden tekoon… Säälittävän kiharayrityksen jälkeen hiukset päätyivät hätänutturalle, jonka jälkeen päätin pikaisesti suoristaa koko pehkon. 

MK:n ihana Hamilton on ollut aika vähällä käytöllä, sillä se ei niele sisäänsä koko omaisuutta, mutta näin juhlalaukuksi (kun mukaan lähti vain puolet omaisuudesta) se kävi oikein hyvin. 

Supervillillä tuulella oleva lapsi ja kiireiset lähtötunnelmat eivät totisesti ole paras yhtälö koittaa kuvata lapsen juhlalookia (eikä edes kovin fiksu idea)… 

Päälle valikoitui tänään Hilfigerin pikeepaita ja Pompin pöksyt. Nuo Pompin housut on viime kesän mallistoa, jotka oli mielestäni niin söpöt, että ostin niitä kahdessa koossa. Pienempi koko pakattiin juuri pois käytöstä ja tänään pääsi isommat housut ekaa kertaa jalkaan.

Tykkään tämmöisistä rennoista juhla-asuista pienillä lapsilla, varsinkin kotoisiin perhejuhliin. Pikeet on mukavia siistimpiä yläosia, ja alaosaksi käy vaikka värikkäät farkut, tai tällä kertaa nuo tähtipöksyt.

Kiireinen lähtö täynnä kommelluksia ja tunteja autossa istumista, mutta perillä mukavat juhlat, överipaljon herkkuja masuun ahdettuna ja tietty pitkästä aikaa ihanien sukulaisten tapaamista. Kiva päivä!

Ihanaa viikonloppua!