FIND YOUR FUN – VOITA MATKA DISNEY WORLDIIN!

Crocsilla on meneillään huippuhauska kilpailu! Laita lemppari Crocsit jalkaasi, ota kuva jossa näkyy myös jotain muuta hauskaa ja sinulle mieluista, ja voit voittaa neljälle hengelle matkan Disney Worldiin Floridaan. Ei hullumpaa, vai mitä! :D
Kisaan voi osallistua myös kaikissa Crocsin omissa myymälöissä, joista kampanjan ajan löytyy hieno rantakuva, jota vasten kisakuvan voi ottaa.

Niin monet kerrat olen liputtanut Crocsin monipuolista valikoimaa, ja varsinkin malleja joita nykyään löytyy ihan joka tilanteeseen, siis ihan arjesta juhlaan, kesästä talveen ja kaikkea siltä väliltä. Tällä kertaa me Veikon kanssa kuitenkin sujautettiin jalkaan nuo kaikkein perinteisimmät reikätossut, jotka monelle ovat synonyymi sanalle Crocs. Nuo on vaan ihan superkätevät paitsi omassa pihassa ja lähipuistossa, myös uimarannalla. Varsinkin, jos ei tykkää kahlata paljain varpain järvivedessä…
Lapsella nuo näppärät kengät menee kyllä monessa muussakin tilanteessa, mutta äitin ja isseen kesä-Crocseista lisää omassa postauksessaan aivan pian!

Meidän kisakuva löytyy Crocsin Facebookin kisasivulta, osallistu ihmeessä sinäkin!