PÄIVÄN ASUA (JA LAKUA) JA PARI ALEVINKKIÄ

Ihana ihana kesä! Ja ihana päivä ♡

Ollaan polskittu uimarannalla, kierretty kojuja markkinoilla ja vielä viimeiseksi illalla aloitettiin matonpesu-urakka pesemällä Veikon huoneen matto. Ihanan rento päivä, täynnä kaikkea kivaa.

Kuulleessaan sanan markkinat, ilmoitti lapsi ensimmäisenä haluavansa lakua. Me ei olla kyllä kovinkaan monilla markkinoilla käyty, saati montaa kertaa ostettu metrilakua, mutta näköjään vaan ne tärkeimmät jutut jää mieleen, vaikka niistä jo aikaa olisikin ;)

Lakupussin kanssa napsittiin muutamat kuvat lapsen vaatteista, tehtiin nimittäin eilen sattumalta kiva alelöytö. Oikeastaan me lähdettiin eilen Ikeaan ostamaan pihajuttuja, ruukkuja ja muuta pientä terassille, mutta kaikki mitä olin etukäteen netistä katsonut ja suunnitellut ostavani, oli loppu! Vähän myöhään siis taidettiin olla asialla…

Kotimatkalla poikettiin Ideaparkissa, ja Ballotissa oli tosi paljon Blaa! -vaatteita puoleen hintaan.  (Aikas hyvät alet näyttää Blaa!:n omassa verkkokaupassakin olevan vielä 6.6 asti) Teeppareita on kertynyt jo melkoinen pino yhdelle kesälle pidettäväksi, mutta tuo hauska lintupaita kuitenkin ostettiin, kun kerran halvalla sai ;)

Lapsen päivän asu: Hattu Villervalla (viime kesältä), Paita Blaa!, Shortsit Name it (viime kesältä), Kengät Crocs, Aurinkolasit Babiators (saatu)

Nuo shortsit on viime keväänä Name it:stä ostettu, 92 cm kokoiset. Niissä ei ollutkaan lastenpöksyille tyypillisiä kuminauhanepparikiristyssysteemejä ja vyötäröllä oleva nyörikin on vain koriste. Meillä ekana aina kiristetään uusista housuista vyötärö, eikä näitä voinut viime kesänä kuvitellakaan pitävän.

Hassua kyllä, nyt ne on ihan sopivat 104cm vaatteita käyttävälle lapselle, siis ihan pituutensakin puolesta. Hassu mitoitushommeli näissä!

Muistutuksena vielä, että noita Babiators-aurinkolaseja saa vielä kesäkuun loppuun asti Lauran Pikku Putiikista -10% alennuksella koodilla: KARKKIBAB10 (Babiators aurinkolaseja harvoin alesta löytää, sillä sama suosittu malli on vuodesta toiseen, joten alekoodi kyllä kantsii hyödyntää jos nämä on ostoslistalla)

10% alennuksen saa koko tilauksesta, voimassa 30.6 asti

Mitäs teidän kesäpäivään on kuulunut?


Postaus sisältää mainoslinkin Lauran Pikku Putiikkiin