IT’S A… ELI ULTRAKUULUMISIA JA -30% ALEKOODI BABYSHOPIIN

Ihan alkuun pieni varoituksen sananen: Jos olet sukulainen etkä halua tietää vauvan sukupuolta, klikkaa heti blogista pois! Jos sen sijaan olet utelias kuulemaan sukupuoliveikkauksen, niin jatka ihmeessä eteenpäin… ;)

Tänään paukahti mittariin raskausviikkoja tasan 21. Tänään oli myös kovasti odotettu rakenneultra ja jälleen pääsin kurkkaamaan miltä se vauva siellä masussa näyttää. Nämä on muuten niitä hetkiä, jolloin toivoisi, että meillä olisi jotain lastenhoitoapua (pari kertaa olen koittanut saada lastenhoitajaa MLL:ltä, mutta kummallakaan kerralla se ei onnistunut, ja sittemmin on oikeastaan unohtunut, että tuommoinenkin mahis olisi olemassa), tämänkin ultrakäynnin olisi kovin mielellään jakanut miehen kanssa ja olisihan tämä ultra ollut varmasti mukava ja odotettu kokemus miehelle itselleenkin.

Pääasia tietty kuitenkin, että kaikki oli vauvalla hyvin, eikä rakenteissa näkynyt mitään normaalista poikkeavaa! Ja onneksi mukaan sai muutaman 4D kasvokuvan vauvasta, joita ollaankin nyt koko perheen voimin ihmetelty ja ihasteltu ♡

Kun lopuksi ultraava kätilö totesi kaiken olevan oikein hyvin, ja tiedusteli onko jotain kysyttävää, niin en voinut olla kyselemättä näkyykö ruudulla vauvan sukupuolta… Sukupuolella sinällää ei ole meille mitään väliä, mutta tykkäsin myös ensimmäisen raskauden aikana tietää sukupuolen etukäteen, jotenkin vauvaan oli helpompi alkaa tutustumaan näin jo ennen syntymää.

Tälläkään kertaa sukupuolta ei tarvinnut suuremmin arpoa, niin selkeästi jälleen näkyi, että sieltä on tulossa meille pieni poika! ♡♡♡

Toki kumpi tahansa olisi ollut enemmäin kuin tervetullut, kovin toivottu ja odotettu, mutta onhan se nyt aivan ihanaa saada pikkuiselle pojalle pikkuveli. Enkä minä ole turhaan säilyttänyt valtaisaa vauvanvaatearkistoa omassa vaatehuoneessani, hahaa :D Pian saadaan ihanat pikkuiset vauvanvaatteet uudelle kierrokselle, jonka jälkeen vain kaikkein rakkaimmat säilytetään ja saadaan vihdoin lisää säilytystilaa (niitä vaatteita nimittäin on paljon! Monta isoa kannellista laatikkoa). 

Varmasti osa vaatteista ei edes päädy vauvan käyttöön ja toki vauvalle ostetaan myös uusia ja ihan omia vaatteita.

Tuleva isoveli odottaa omalta osaltaan vauvaa edelleen ihanan hellyyttävästi. Eilen Lidlissä poika olisi halunnut ostaa pilttipurkkeja vauvalle ja tänään on suunniteltu yhteisiä legoleikkejä uusilla Duploilla vauvan kanssa… :D

Olen ostanut vauvalle vasta ihan pari vaatetta, talvella Amerikasta kun vauva oli vasta haaveissa, muutoin olen säästänyt vaatehankinnat tämän rakenneultran jälkeen.

Eilen sainkin sopivasti sähköpostiini -30% alekoodin Babyshopiin! En tiedä kauan koodi on voimassa, mutta ainakin se näytti vielä tänään toimivan kun sitä testailin. Alle keräilin muutamia suosikkejani itselleni, Veikolle ja vauvalle.

-30% alen Babyshopista (koskee vaatteita ja kenkiä, jotain poikkeuksia lukuunottamatta) saa koodilla: VIPSUMMER

Ihanaa päivää! Ja muistakaahan osallistua arvontaan, joka löytyy tämän postauksen alta! :)


Postaus sisältää mainoslinkin