ISOJEN POIKIEN SÄNKY JA ALEVINKKI LAKANOIHIN

Me käytiin Veikon kanssa jo aikapäivää sitten tilaamassa Askosta lapselle isojen poikien sänky. Hyvinhän Veikko on laidattomaan pinnikseenkin mahtunut, mutta ajateltiin, että pinnasängystä olisi kiva luopua hyvissä ajoin ennen vauvan tuloa, ja on kai näin kolmevuotissynttäreiden kynnyksellä muutenkin sopiva aika vaihtaa sänkymallia vähemmän vauvamaiseksi.

Varmaan kuukauden uusi sänky ehti olla varastossa, kunnes vihdoin muistettiin ja saatiin aikaiseksi se kasata. Veikko oli arvaten aivan innoissaan kasauspuuhissa mukana, ja ylpeänä odotti pääsevänsä nukkumaan isojen poikien sänkyyn. Tosipaikan tullen se vanha tuttu pinnis, oma sänky, olisi kuitenkin houkutellut enemmän, mutta hyvin uni lopulta maistui uudessakin pedissä.

Sängyn lisäksi me tarvittiin kaikki muutkin tykötarpeet, ja tehtiin pieni kauppakierros ennen sängyn kasausta. Askosta haettiin sänkyyn sopiva patja ja Finlaysonilta löytyi ihanan pehmeä Familonin junioripeitto ja tyyny. Lakanoita olikin juuri sopivasti alemyyntien aikaan puoleenhintaan ja ensimmäisiksi lakanoiksi valittiin aivan aleprossan perusteella hauskat muumilakanat (kollaasissa ylhäällä vasemmalla).

Kurkkasin nyt Finlaysonin nettikaupan tarjontaa, ja siellähän on vaikka mitä lakanoita isoilla aleprossilla! Siis ihan aikuistenkin lakanoita, mutta keräilin kollaasiin nyt noita meille ajankohtaisia lasten lakanoita. 

Tuosta elefantista lapsella on ollut keltaiset lakanat pinnasängyssä, ja kivaa vaihtelua voisi olla ostaa samat lakanat nyt sinisenä, varsinkin kun ne saa -60% alella. Lumimuumi on myös niin söpö, että sen taidan ostaa jemmaan jo talven varalle, ihan näillä keleillä niitä ei houkuttele vielä käyttöön ottaa ;)

Kollaasin kuvat: Finlayson

Iskeekös muumit tai elefantit lasten lakanoissa?

Sisältää mainoslinkin