ASIAA IKEAPARKIIN

Veikko on jo pitemmän aikaa (no okei, ehkä neljä päivää…) toivonut pääsevänsä Ikeaparkiin (Ideaparkiin), koska hänellä on sinne kuulemma asiaa. Tarkemmin ottaen lelukauppaan, muovailuvahaa ostamaan.

Tänään tuli sopiva sadepäivä vailla kummempia suunnitelmia, joten hurautettiin sitten Veikon asioille ostoskeskukseen. Meillä on ennestään Play Doh:n roska-auto, mutta siihen kuuluvat muovailuvahat ovat jotenkin kummasti pikkuhiljaa huvenneet, ja lopulta viimeisimmätkin kuivuneet muovailuvahan rippeet on heitetty pois.

Nyt lapsi valkkasi My Dough:n herkkusetin, jossa tuli muotteja ja muuta pikkutavaraa tikkareiden muovailua varten ja tietty sitä itse muovailuvahaa ostettiin myös.

Meillä olikin kyllä kieltämättä tarvetta mukavalle sadepäivien tekemiselle, on meinaan maalailtu vesiväreillä, tulosteltu värityskuvia netistä, askarreltu taikataikinalla ja leivottu oikealla taikinalla kaikkien perinteisten leikkien ja lastenohjelmien katselun lisäksi.

Mukavastihan muovailuvahan parissa aika kului pitkästä aikaa, ja lapsi jo ilmoittikin haluavansa synttärilahjaksi ison muovailuvahalelun ;) (Tänään kun oli lupa valkata vain pikkujuttu)

Ja lopuksi tietty nypittiin matosta lattialle tippuneita muovailuvahan palasia ja mietittiin mikä olisi sopiva säilytyspaikka näille uusille pikkutavaroille.

Jos huomennakin sataa, me taidetaan tehdä retki Ikeaan, säilytyslaatikko-ostoksille! Haetaan pikkusia säilytyrasioita lapsen pikkutavaroille, ja itse tarvitsen muutamia säilytylaatikoita edelleen käynnissä olevalle siivousprojektille ;)

Mitäs sadepäivän puuhasteluita teillä tehdään?