VIIMEINEN KOLMANNES

Tänään kalenteri näytti raskausviikkoja kertyneen tasan 27, eli 28. raskausviikko ja samalla raskauden viimeinen kolmannes pyörähti käyntiin. IIIK!!!

Tähän mennessä olen välillä havahtunut ajatukseen, että meille ihan oikeasti tulee vauva. Siis oikea vauva! Apua! Ja samalla niin ihanaa! Tässä viimeisen kolmanneksen kynnyksellä on ajatus alkanut pyörimään enemmän vauvan ympärillä, ja nyt olen kauhistunut ajatuksesta, ettei meillä ole oikein mitään vielä valmiina vauvaa varten. Kauhukuvissani synnytys käynnistyy, ja kaikki tarvikkeet ovat vielä laatikoissa ja pussukoissa kaappien kätköissä…

Niinpä päätettiinkin, että nyt aletaan laittamaan vauvan huonetta pikkuhiljaa valmiiksi. Odotan jo, että pääsen järkkäilemään pikkuruisia vaatteita ja vauvan tarvikkeita paikoilleen, ja ostamaan valmiiksi arkisia pieniä asioita hoitopöydälle odottamaan. Ainakin yksi asia sitten pois mielestä ja saa taas rauhallisin mielin keskittyä vauvan odotukseen ;) Nyt vaan pitäisi tilata tapetit ja raivata huone tyhjäksi niin päästään aloittamaan!

Oma olo on ollut edelleen mitä parhain, ainoastaan valtavasta mahasta tekisi välillä mieli pitää pientä lomaa. Laittaa maha hetkeksi sivuun ja vähän huilata tai pinkaista koirien kanssa lenkille ilman tiellä olevaa mahaa. Ja tietenkin pienen tauon jälkeen laittaa se jättiläismaha takaisin ja tuntea taas vauvan möyrintää masussa.

Niin, niitä liikkeitä todellakin tuntuu! Välillä tuntuu (ja näyttää), että vauva yrittää murtautua yksiöstään mahan läpi pois. Liikkeitä on siis päässyt kokeilemaan niin issee kuin tuleva isovelikin, joista jälkimmäistä nuo liikkeet tuntuvat lähinnä kauhistuttavan, vaikka muuten vauvasta innokkaasti puhutaankin ja vauvaa kovasti odotetaan :)

Muuten me ollaan nautittu helteistä, ihan niinkuin varmasti kaikki muutkin :) Oltu ulkona aamusta iltaan, polskittu uimarannalla ja syöty mansikoita.

Olen koittanut vähän hidastaa postaustahtia ainakin näiden helteiden ajaksi, sillä varmasti suurin osa sieltä ruudun takaakin on kesälaitumilla pois koneiden ääreltä ;) Ja normaalisti bloggailuun käyttämäni ajan olen viisaasti tuijotellut telkkaria… Me ahmittiin Netflixistä Orange is the new black sarjan kaikki jaksot pikavauhtia, ja viekkareita paikkaamaan aloitettiin katsomaan Breaking Badia, ja taas ollaan koukussa! :D

Mitäs teille kuuluu?

Aurinkoista ja helteistä viikkoa! :)