PALUU ARKEEN, ELI HAMSTERILLA LAHJONTAA JA MUUTA PERUSMAANANTAITA

Aivan ihanan kesän jälkeen on jo arkeakin vähän odoteltu, kerhon aloitusta ja tuttuja arkirutiineja. Tänään se arki vihdoin koitti, mutta voi apua mitä sähläystä meillä (tai mulla…) on ollut aamusta iltaan! Tämä on kyllä ollut niiin maanantai…

Aamukiireen keskellä sain loistavan idean pyöräyttää pikaisesi kiharoita hiuksiini, sillä seurauksella, että nappasin paljain sormin kiinni tulikuumasta kiharrusraudasta… Kuinka kukaan voi olla niin tohelo?! :D Kolme tuntia (!!) sain pidellä kylmäkallea sormissani, kunnes alkoi helpottamaan…

Kerhon jälkeen Veikolla oli hammaslääkärin tarkastus, jonne lähdettiin Zhu Zhu pets hamsteri matkassa. Tuon hamsterin löysin taannoin hoitolaukun pohjalta, jota ei ole käytetty varmaan vuoteen, ja siitä lähtien hamsteria onkin kuskatta vähän joka paikkaan ja toivottu sille kaveria lelukaupasta. Nyt keksin luvata onnistuneesta hammaslääkärireissusta tuon kaivatun kaverin hamsterille palkinnoksi, kuvittelin meidän tekevän pienen täsmäiskun Ideaparkin lelukauppaan, mutta päädyttiinkin kiertämään Ideaparkin kaikki leluja myyvät liikkeet, sillä eihän noita zhuzhupetsejä enää oikein myydä missään!

Lopulta löydettiin setti missä tuli hamsterin lisäksi muutakin oheistarviketta, mutta ihan sama, pääasia että se luvattu hamsteri löytyi! :D

Kaiken sähläyksen lisäksi olen onnistunut myös kadottamaan kameran laturimen johdon! Olen kyllä tässä viimme päivinä kuskannut tavaraa huoneista toisiin, kovan sisustuskuumeen kourissa, mutta en käsitä mihin ihmeeseen olen voinut johdon hävittää. Ja arvatenkin kameran akku piippailee punaista, joten huomenna taidan joutua johtokaupoille, ellei piuha pian löydy… (Kai niitä johtoja saa ostaa erikseenkin?!)

Onneksi kuitenkin se päivän tärkein, eli tämän syksyn kerhon aloitus sujui ihan loistavasti! Veikko oli jo kovasti kerhoa odotellut ja innoissaan sinne lähti. Vanhoista kerhokavereista ei kukaan jatka tänä vuonna, joten ainoastaan hoitajat on tuttuja viimme vuodelta, mutta hyvillä mielin kerholainen silti oli :)

Ehkä välillä täytyy olla näitä päiviä kun mikään ei oikein suju, niin tuntuu ne tavallisetkin päivät sitten ekstramukaville! :D 

Jokos teillä on alkanut arki, vai vieläkö lomailut jatkuu?