(RASKAUS)ASU ERÄÄLTÄ SYYSAAMULTA, SEKÄ KATSAUS 31. RASKAUSVIIKOLLE

Alkusyksy, ehkä ihanin vuodenaika kaikista! Kirpakan viileät aamut, hämärtyvät illat ja kuitenkin vielä niin lähellä mennyttä kesää, kaukana tulevasta talvesta.

Tiedän, että sitä kesää tulee vielä monet kerrat ikävä, mutta tällä hetkellä olen niin kyllästynyt niihin kesävaatteisiin, että pompin riemusta kun sain vihdoin kiskoa farkut jalkaan! (Ehkä vielä enemmän iloitsin siitä, että farkut ylipäätään mahtuivat jalkaani kesän jälkeen…) 

Siinä missä pastellivärit ilmestyvät vaatekauppoihin aina kesän kynnyksellä, on burgundy takuuvarma syksyn merkki. Tällä kertaa burgundya venyvän trikootopin muodossa, ja päälle ihanan rento ja muhkea neuletakki. Jos blogissa ei hetkeen näy raskausasukuvia, johtuu se ihan vain siitä, että hiihtelen päivästä toiseen vastaavassa combossa, farkut, toppi ja neuletakki, joten mitäs sitä kerran nähtyä uudelleen kuvaamaan ;D

Toppi Vero Moda // Neuletakki Vila // Farkut Mamalicious // Kengät Vagabond

Tällä hetkellä mennään 31. raskausviikolla, tarkalleen viikkoja on kasassa 30+5.

Ensi viikolla on vihdoin raskauden toinen neuvolalääkärikäynti, mitä odottelen jo kovasti! 

Tavalliset neuvolakäynnit on vauvan sydänäänien kuuntelua lukuunottamatta enemmänkin äidin voinnin tarkkailua, joten innolla odotan ensi viikkoista lääkäriä ja ultraa, ihanaa pitkästä aikaa nähdä ja kuulla vauvan kuulumisia.

Koska oma vointi on aivan loistava, oletan tietenkin, että vauvallakin on edelleen kaikki hyvin. Eniten kiinnostaisikin tietää jonkinlaista kokoarviota, minkä kokoinen vauva siellä masussa on.

Veikko oli syntyessään 3070g ja 50cm, joten olen koko aika kuvitellut tämänkin vauvan olevan pieni ja siro. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut kauhulla miettimään, jos kasvatankin mahassani jättiläisvauvaa! Mahassa myllätään välillä niin kovaa ja rajusti, että voisi kuvitella sielä olevan jonkin sortin turnajaiset käynnissä (mikä sopii kyllä kuvioihin oikein hyvin, onhan tuleva isoveli jo keksinyt vauvalle nimenkin, joka on ”Ritari”) :D

Jos nyt jotain raskausvaivoja täytyisi keksiä, niin suureksi kasvaneen mahan myötä on selkä alkanut väsymään. En voi sanoa kärsiväni varsinaisista selkävaivoista, mutta isosta mahasta seuranneen kehon asennon muutoksen kyllä huomaa selässä. Tai sitten kaikki johtuu vain näistä kertyneistä ylimääräisistä kiloista, joita selkäparkani joutuu kannattelemaan… ;)

Kaikenkaikkiaan olen kyllä onnekas, sillä mistään ”oikeista” raskausvaivoista en edelleenkään kärsi.

Laskettuun aikaan on aikas tarkalleen yhdeksän viikkoa aikaa, ja vauvan täysiaikaisuuteen enää kuutisen viikkoa! Jännää, kivaa ja ihanaa!! Ja sanoinko jo jännää… ♡

Löytyykös sieltä muita, jotka ovat innoissaan alkusyksystä ja syyspukeutumisesta?


Mitäs muille odottajille kuuluu?