MEIDÄN VÄLIKAUSI NÄYTTÄÄ TÄLTÄ!

Me käytiin eilen Veikon kanssa sovittelemassa ja ostamassa tälle syksylle uudet henkselilliset ulkoiluhousut Polarn O. Pyretiltä, kesän alemyynneistä bongaamani takin kaveriksi. Samalla reissulla löydettiin myös mustavalkoraidallinen pipo asuun, joten meidän välikausi näyttää tänä syksynä tältä!

Tänään olikin sopiva ilma läheä testailemaan uutta pukua, ja pakkailtiin pikkuiset eväät ja suunnattiin metsäretkelle.

Aikas kivalle näyttää, vai mitä? Ja ominaisuuksiltaan ihan huippuluokkaa! Meiltä löytyy PoPin windfleece, kevään mallistosta, ja sen saa kätevästi neppareilla kiinni kuoritakkiin, joten tällä asulla pärjäillään vielä kylmemmilläkin keleillä.

Keväällä ostettu Molon Rainbow-takki ja Haven-housut ovat oikein sopivia vielä myös, joten näillä kahdella setillä ulkoillaan tämä välikausi. Molemmat setit on nyt koossa 104cm, mikä on sopivan reilu, mutta ei yhtään liian iso.

Vaikka syksyä jo olen odotellutkin, niin toivotaan nyt, ettei näitä välikausikamppeita ihan vielä tarvitsisi ottaa käyttöön… Aurinkoiset alkusyksyn hupparikelit sopisivat meille oikein hyvin, sitä viileää välikautta kun varmasti kestää taas ihan riittämiin ;)

Jokos teillä on välikausikamppeet otettu käyttöön?

Minkälaisissa välikausivaatteissa teillä ulkoillaan tänä syksynä? (vastata saa vaikka linkillä omaan blogiin, jos teiltä löytyy välikausivaatepostausta!)


Ps. Kiitos taas ihanista kommenteista! Vastailen niihin paremmalla ajalla, viimmeistään viikonloppuna! :)