KARKKIPÄIVÄ VILLERVALLASSA!

Kuten varmasti monella muullakin, oli meillä eilen karkkipäivä. Sen lisäksi saatiin nauttia todellisesta silmäkarkista, kun päälle puettiin herkullinen karkkipaita Villervallan uutuusmallistosta.

Veikko sai Skidistä aivan syötävän suloisia Villervallan uutuusvaatteita, karkeilla kuvitetun paidan, rennot farkut ja ihanan veluuripusakan.

Villervallaa on pojan vaatekaapista löytynyt ihan vauvavuodelta lähtien, jolloin ihastuin merkin hauskohin kuoseihin, ja kestävään laatuun. 

Mikäli Villervalla ei ole tuttu merkki, niin kerrottakoon, että merkiltä löytyy ihanan värikkäitä lastenvaatteita hauskoilla ja lapsekkailla kuoseilla, ilahduttavasti 140cm kokoon asti! Myös hinta on mielestäni varsin kohtuullinen muihin lasten merkkivaatteisiin verrattuna.

Karkkia löytyy neljässä pirteässä värissä, paidan lisäksi myös bodyna ja mekkona! Myös veluurista on reilusti värivalikoimaa, ja samaa matskua löytyy myös pöksyinä. 

Farkut ovat Villervallan canvashousuistakin tuttua ihanan rentoa mallia, jotka vyötäröllä olevan resorin ja kiristysnauhan ansiosta pysyvät hyvin hoikankin lapsen päällä väljästä mallista huolimatta. Tykkään myös noista nilkkojen resoreista, näin housuista voi valita huoletta reilun koon ilman, että lahkeet laahaavat maassa. Villervallalle tutut tähtiyksityiskohdat takataskuissa ovat myös meidän mieleen :)

Meillä on kesän aikana siirrytty kokoon 104cm, ja samaa kokoa on myös tämä setti. Mielestäni vastaa oikein hyvin kokoaan.

Löytyykö teiltä Villervallaa?

Kurkkaa kaikki uutuudet Skidin verkkokaupasta!

Yhteistyössä Skidi