YKSI ODOTETUIMMISTA

Yksi eniten odotetuista syntymäpäivälahjoista taisi olla potkulauta, josta oli puhuttu jo viikkoja. Jossain viikonloppuaamujen lastenohjelmien mainoskatkolla sellainen oli vissiin bongattu, ja kun potkulautoja näkyi myös puistossa isommilla lapsilla, ei potkulaudasta puhumisesta tullut enää loppua.

Toive potkulaudasta esitettiin M ja T kummeille, ja sellainen paketista lauantain synttärijuhlissa myös löytyi.

Meillä on siis ulkona kuljettu viikonlopusta lähtien joko potkulaudalla potkutellen tai uudella Jopolla pyöräillen. Jopoon ei ole laitettu apupyöriä, mutta kovasti avun tarpeessa kolme vuotias vielä pyöräillessä on, eikä äiti ison mahansa kanssa ole ehkä se ketterin (ja jaksavin) avustaja… Niinpä pyöräilyharjoituksista on vastannut lähinnä issee, ja äitin kanssa on liikuttu paikasta A paikkaan B  (eli kodin ja leikkipuiston väliä) potkulautaa käyttäen.

Potkulaudalla huristellessa on pään suojana ollut pyöräilykypärä, mutta sen verran hurjan näköistä meno meinaa olla, että poikettiin eilen lelukauppaan ostamaan lisäsuojavarusteita.

Otettiin muutamat potkuttelukuvat uusien smurffisuojuksien kanssa, ja kun kuvien ottamisen jälkeen oltiin lähdössä varsinaisesti liikenteeseen, huomattiin tärkeimmän unohtuneen… KYPÄRÄN! 

Nämä kuvat siis nyt ilman päänsuojusta, mutta oikeasti on kyllä myös kypärä käytössä… ;)

Silloin kun ei olla oltu potkuttelemassa tai pyöräilemässä, ollaan leikitty sisällä uusilla syntymäpäivälahjaksi saaduilla leluilla. Kolme vuotias oli ihanan aidosti ilahtunut jokaisesta saamastaan paketista, ja ihan jokaisen paketin sisältö on päätynyt ahkeraan käyttöön. Eipä tarvitse keksi heti ensimmäiselle syksyn sadepäivälle extratekemistä, kun huone on täynnä uutta mielenkiintoista tekemistä :)

Löytyykö teiltä potkulautailuun hurahtaneita?

Mikäs on teillä tämän syksyn hitti?