LASTENHUONEEN PIENI PÄIVITYS

Lupailin postausta meidän Veikon huoneen pienestä päivityksestä, joten tässäpä tämä nyt tulee!

Mitään ennen-kuvia en tietenkään innostukseltani muistanut ottaa, mutta tästä postauksesta voit kurkata miltä meidän lastenhuone näytti aikaisemmin.

Jokin aika sitten vaihdettiin pinnasänky lastensänkyyn, ja nyt oli aika vaihtaa säilytysjärjestelmää. Aikaisemmin huoneessa ollut Ikean Hensvik-hylly oli vähän epäkäytännöllinen, sillä lapsi itse ei saanut otettua leluja kuin alimmilta hyllyiltä. Uudeksi säilytysjärjestelmäksi valikoitui myös tuttua Ikeaa, tällä kertaa Stuvan muodossa. Tuo Stuva-sarja on kyllä aivan loistava, osia löytyy monenmoista, joten varmasti jokainen saa kasattua mieleisensä kokonaisuuden! 

Vanha Hensvik-hylly sai muuttaa vauvan huoneeseen, ja siihen ostettiin lisäksi hoitotaso (vauvan huoneen jutuista lisää myöhemmin!). Uusi Stuva lanseerattiin Veikolle isojen poikien hyllynä, josta saisi otettua lelut leikkihin ihan itse. Ja täydestä meni, ihan innoissaan käytiin yhdessä ostoksilla Ikeassa ja vielä innokkaammin hyllyä kasattiin isseen kanssa. Äitille tuumattiin, että ”Me tehdään nyt miesten hommia! Älä sinä äiti osallistu tähän!” ;)

Pikkuisen vaihdettiin myös huoneen järjestystä, Stuvan tilalla oli aikaisemmin sänky ja sänky puolestaan on nyt aikaisemman Hensvikin paikalla. Stuvan jatkoksi oli tarkoitus tuunailla vanhasta pulpetista askartelu/piirustuspiste lapselle, mutta taidetaan sittenkin jättää järjestys tuommoiselleen, ettei huoneesta tule liian täyteen ahdetun oloinen.

Nyt kun isoin pikkumuutos, eli säilytysjärjestelmän vaihto on tehty, on mielessä muita pikkujuttuja huoneen piristykseksi. Stuvan päällä lepäävät tauluhyllyt täytyisi kiinnittää seinälle ja samalle seinälle haaveilen jostain kivasta pikkuhyllyköstä, sellaisesta missä voisi säilyttää ihan pikkuisia leluja. Fermin  The Dorm -hyllykkö olisi yksi kiva vaihtoehto, mutta täytyy vielä katsella mitä muita kivoja vaihtoehtoja löytyisi.

Tämmöinen muutos tällä kertaa! Ei mitään suuren suurta, mutta silti huone muuttui aikalailla ja on nyt paljon toimivampi kolme vuotiaan touhuihin :)

Karkkipurkki on mukana Kideblogien PAKSUNA blogikisassa, jossa etsitään uutta raskausbloggaajaa Kideihin. Karkkipurkille voit käydä antamassa äänesi Kideblogien Facebookissa, kiitos kaikille peukun antaneille!! 


Miltäs näyttää lastenhuone nyt muutoksen jälkeen?