RENTO (RASKAUS)ASU, RASKAUSMIETTEITÄ JA VILLERVALLAN VOITTAJA!

Kun kolme vuotta sitten hiihtelin läpi raskauden leggareissa, en tällä kertaa ole niitä muutamaa kokeilua lukuunottamatta jalkaani kiskonut. Kuuma kesä kului shortseissa ja mekoissa, ja nyt alkusyksystä on ollut ihanaa pukeutua farkkuihin. Nyt kuitenkin masu alkaa olla mitoissa (siis oikeasti, miten jätti tuo on!), jolloin kaipaa supermukavaa vaatetta päälle, ja voiko legginsejä rennompaa enää olla…

Vaikka tämä leggari collegemekko combo on ensisijaisesti hankittu kotiasuksi ja puistoiluun, niin luulen että näillä viimeisillä raskausviikoilla mukavuus voittaa, ja trikoo ja college eksyy päälle aikas moneen muuhunkin tilanteeseen. 

Mekko Mamalicious // Leggarit Mamalicious // Aurinkolasit Rayban // Laukku Michael Kors // Tennarit Vans

Tuo maha on oikeasti juuri niin iso, kuin se näissä kuvissa näyttää… Mutta hei, me oltiin justiin käyty syömässä ja vielä kakkukahveilla päälle, ennen näiden kuvien ottamista, ehkä sillä on edes pieni osuus asiaan :D

Viikkoja on nyt kasassa 33+5, joten tästä vielä enää 3 viikkoa ja 4 päivää, niin ollaan lukemissa jolloin Veikko syntyi! Jaiks! :D Tuo 37+2 olisi kyllä mielestäni aika täydellinen viikkomäärä synnyttää tälläkin kerralla, onhan vauva tuolloin jo aivan täysiaikainen ja näin ollen saa jo luvan kanssa tullakin, eikä oma odotus käy liian pitkäksi. Tällä puheella tietty petaan itselleni yliaikaiskäynnistystä sinne 42 viikon tuntumaan… :D

Itse synnytys ei (ainakaan tällä hetkellä) juurikaan jännitä, mutta se synnytyksen jälkeinen elämä jänskättää sitäkin enemmän! En osaa ollenkaan kuvitella millaista elämä on, kun meille muuttaa uusi pieni vauva. Miten meidän arki lähtee sujumaan ja millainen se pikkuinen on. Onneksi kaikki on kuitenkin hyvää jännitystä, sellaista kun ei malttaisi enää odottaa.

Pikkuhiljaa ollaan käyty Veikon kanssa yhdessä ostamassa vauvalle kaikenlaista, pieniä vaippoja ja ensimmäiset tutit. Ollaan pesty ja viikattu harsoja. Alettu järkkäämään hoitopöytää. Vaatteita en ole ostanut vielä juuri ollenkaan, vaan Veikon vanhat vaatekätköt pitäisi nyt ottaa esiin ja käydä läpi mitä ne pitävät sisällään. Toki muutamia pikkuvaatteita on tullut ostettua, mutta nämä pitäisi nyt kaikki käydä ensi viikolla läpi, niin tiedän mitä vaatetta me vielä tarvitaan ja mitä ihanuuksia saan ostaa! Voisinkin tehdä sitten oman postauksen niistä pikkuvaatteista mitkä vauvaa jo odottavat ja mitkä ovat vielä hankinnassa.

Tänään kun laitettiin vauvan huoneeseen verhotankoa ja paria hyllyä seinälle, ihmetteli Veikko, miksei vauvan huoneessa ole vielä sänkyä. Samaan hengenvetoon tiedusteli, voisiko vauva sittenkin nukkua hänen vieressään… ”Voiko vauva nukkua minun viekussa? Äiti minä tahdon!”

Yhteistyössä Skidin kanssa järjestyn Villervalla-arvonnan voitti nimimerkki Mindianna. Onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia!

Mitäs mieltä olette, uppoaako trikoo ja college muutoin kuin kotiasuna?

Mitäs teille muille odottajille kuuluu?