KURKISTUS VAUVAN HUONEESEEN!

Kolmen kuukauden takaa löytyy postaus, jossa suunnittelin meidän tulevalla vauvalle omaa huonetta. Nyt on aika kurkata, miltä siellä huoneessa näyttää!

Lähtötilanteesta ei ole kuvia, sillä mitään kuvattavaa tuolla huoneessa ei ollut… Valkoisten seinien keskelle oli kannettu työpöytäni ja Ikean Hemnes-lipasto. Näiden lisäksi huoneeseen oli ostettu muutettaessa kapea runkopatjasänky vierasvuoteeksi. Verhoja, mattoa tai mitään muutakaan sisustusta huoneessa ei ollut, vaan se odotteli mitä sille tehtäisiin. Tulisiko siitä huone vauvalle, vai sisustettaisiinko siitä työhuone.

Työpöytä muutti vierashuoneeseen ja tulevaan vauvan huoneeseen jäi edelleen sänky vierasvuoteeksi ja ainakin toistaiseksi Hemnes-lipasto säilyttämään pikkuisia vaatteita ja vauvanleluja. Jossain vaiheessa lipasto saa väistyä pikkusängyn tieltä, mutta sänkyhomma on kyllä vielä ihan avoinna! Tuleeko vauvalle kehto vai pinnasänky, ja tuleeko se tänne huoneeseen vai meidän vanhempien makkariin…

Lekmeriltä tilasin tuon superihanan pilvitapetin, Ellokselta löytyi päiväpeitto vierasvuoteeseen ja Hobby Hallista verhot. Muuton Myyn sijaan huonetta valaisee Ikean alle parinkympin keltainen lamppu, sillä arvelin, ettei sille keltaiselle Myylle ole ehkä kuitenkaan kovin montaa vuotta käyttöä… Lattialla on Askosta tilattu matto, josta lisää tässä postauksessa! Veikon vanhasta Hensvik-hyllystä tehtiin vauvalle hoitopöytä, ostamalla siihen erikseen myytävä kätevä hoitotaso.

Veikon vauva-aikana meillä ei ollut ollenkaan hoitopöytää, vaan tilankäytön kannalta paras ratkaisu oli silloin tehdä vauvalle hoitopiste kylpy/kodinhoitohuoneen tasolle. Tällä kertaa halusin vauvalle ihan oikean hoitopöydän, vaikka vesipisteelle onkin nyt vähän pitempi matka.

Hoitotasolle onkin jo järkkäilty vaippoja ja harsoja H&M Homesta löytyneisiin kangaskoreihin, ja muutakin pikkuista tarviketta tasolta jo löytyy. Hylly odottelee vielä seinään kiinnittämistä, ja hoitoalusta täytyisi vielä ostaa ja miettiä loputkin hoitotarvikkeet mitä meiltä vielä puuttuu.

Ikeasta haettiin myös pari hyllyä koriste-esineille, ja edelleen huone kaipaisi pirteää julistetta tai seinätarroja tuon hoitopöydän vastakkaiselle tapetoimattomalle seinälle.

Alla vielä muutamia ihania juttuja vauvan huoneeseen, tuo hoitoalusta lähtee ihan varmasti tilaukseen, samoin kettutyyny täytyy käydä ostamassa sängylle. Sänky kaipaa muutenkin vielä koristetyynyjä, mutta taidan hakea loput ihan yksivärisiä harmaita.

Seinätarrat, palikat, hoitoalusta, leikkimatto, mobile, kettutyyny, petivaatteet, vauvanhuopa

Miltäs näyttää huone tällä hetkellä?

Entäs kollaasin tuotteet?

Sis. mainoslinkkejä