MEIDÄN ISSEE TESTAA, SIS. ALEKOODIN CROCSILLE!

Lauantaina lounasajan lähestyessä, me ei jäätykään kotiin kokkailemaan vaan pakattiin reput täyteen eväsvehkeitä ja suunnattiin kovasti odotetulle metsäretkelle.

Kun me kesällä löydettiin tämä ihana metsässä järven rannalla oleva retkipaikka, ei me muualla olla retkeiltykään. Grillikatokselle on luontopolkua pitkin tosi lyhyt kävelymatka, jonka kolmevuotiaskin taittaa leikiten, ja polut jatkuvat siitä eteenpäinkin, joten pientä kävelyretkeä voi tehdä ennen ja jälkeen eväiden syönnin. Kesähelteillä ohjelmaan kuuluu myös järvessä pulikoiminen, ja nyt matkalla grillipaikalle Veikko harmittelikin, että uikkarit jäivät kotiin! :D 

Koko kolmikko puettiin Crocsin kumppareihin, me Veikon kanssa saatiin omamme keväällä ja myös issee sai jokin aika sitten testiin Crocsin kumpparit. (Isseen uutukaiset Men’s Wellie Rain Boot, omani Women’s Jaunt Short Boot, Veikolla Kid’s Handle It Rain Boot) Nyt onkin aika raportoida isseen testituloksista.

No mitä se issee niistä kumppareista sitten piti?


Miehekäs maiharimainen ulkonäkö sai kiitosta, näillä kumppareilla kehtaa lähteä muuallekin kuin metsäretkelle! Crocsille tunnusomainen keveys tuli loistavasti esiin näissä kengissä, nämä eivät todellakaan paina niinkuin perinteiset kumpparit, vaan askel on kevyt näillä tallustaessa.

Malliltaan ovat mukavan leveät, ainoastaan jalkapöydän päältä voisivat olla hieman korkeamman malliset, vaikka toisaalta nyt pysyivät napakasti jalassa, eivätkä kuitenkaan puristaneet.

Toisin kuin perinteisiin kumppareihin, näihin ei tarvitse villasukkaa, vaan kumpparit ovat mukavat jalassa sellaisenaan.

Paljon oli samoja ajatuksia, mitä itselleni on omista kumppareistani tullut. Itse lisäisin vielä, että tykkään ettei kumppareissa ole mitään tekstiilipohjallista, vaan kumpparit voi huoletta suihkutella yltä päältä ja sisältä käytön jälkeen, ja ovat silti pian taas kuivat ja valmiina uuteen käyttöön.

Nyt vihdoin siihen otsikossa mainittuun alekoodiin! 


Crocs tarjoaa lukijoilleni -20% alekoodin verkkokauppaansa ajalle 15.9-17.9. Alennuksen saat Crocsin verkkokaupassa koodilla: KARKKI20 

Crocsin verkkokauppa on nyt pullollaan syksyn ja talven uutuuksia, joten kurkkaa ihmeessä koko valikoima ja löydä omat suosikkisi!

Ainakin itse löysin monta kiinnostavaa kenkäparia! Voisin käyttää alekoodia ainakin näihin kenkiin, joilla meidän poika ulkoili kaikki viime talvenkin ulkoilut, aivan loistavat niin loskakeleille kuin pakkaseenkin.

Yksi hauskannäköinen uutuuspari naisille oli tässä, ja isseen kenkäkaapissa olisi paikka juurikin näille uutuuksille! Nyt jatkan siis valikoiman tutkimista, katsotaan mitkä päätyvät ostoskoriin! :)

Jokos teillä on Crocsit syksyyn ja talveen hankittu?