VAUVAN VÄLIKAUSIVAATTEET

Sairaalasta kotiin lähtiessä olisi tarkoitus pukea vauva pehmoiseen nallehaalariin (kotiintulovaatteet löytyvät tästä postauksesta), mutta viileämpien ilmojen varalle on vauvalle hankittu myös välikausihaalari. Tosin ne viileämmät ilmat taitavat olla täällä jo nyt!

No, joka tapauksessa, vauvalle on nyt kaksi haalaria, ohuempi H&M:n nallehaalari ja tämä kevyesti topattu Reiman välikausihaalari. Toppahaalaria ei ole vielä ostettu, mutta tarviiko sellaista edes? Ainakin vaunuissa meillä on ollut käytössä makuupussi, jonne vauvan on voinut sujauttaa kevyissä vaatteissa pakkaspäivinäkin. Tietty autolla matkustaessa vauva täytyy pukea kunnon talvivaatteisiin kylminä päivinä, ellei käytössä ole kaukaloon tarkoitettua lämpöpussia… Ehkä sille toppahaalarillekin siis käyttöä tulee.

Tämä söpö välikausihaalari löytyi Reiman Outletista, samoin kuin tummansininen myssykin. Hihojan ja lahkeiden suut saa kätevästi käännettyä, jolloin tumppuja ja töppösiä ei välttämättä edes tarvitse, mutta meillä on settiin Po.Pilta löytyneet tummansiniset raitalapaset ja ehkäpä jotkut kivat villasukat tai pikkutöppöset vielä hankitaan, kun sopivat tulevat vastaan.

Sopii muuten kivasti isoveljen tummansinisen Picon kanssa, kun päähän puetaan isommalle vielä harmaa pipo. Ensimmäinen veljesten vaatemätsäys on siis valmis ;)

Täällä on muuten pantu hihat heilumaan, ja lähes kaikki vauvan pyykki on pesty ja ne keittiön kaapitkin järkätty! Tänään ollaan lukemissa 36+0, ja parin päivän päästä pääsee taas neuvolaan peruskäynnille. Saa nähdä jääkö se viimeiseksi neuvolaksi, kuten kolme vuotta sitten, vai saanko ravata neuvolassa vielä kuuden viikon ajan, aina sinne 42 viikolle asti… :)

Satoiko muuten teillä tänään lunta?

Meillä tuli aamulla muutamia valkoisia hiutaleita taivaalta, ja lapsi oli tietysti riemuissaan! Onneksi sitä oikeaa talvea ja lunta saadaan (toivottavasti) vielä odotella… ;)

Ps. Se on joko mun rakas MacBook, tai sitten blogger, joka ei suostu nyt vastaamaan kommentteihin! Kaikki kommentit kuitenkin luettu ja palailen niihin taas heti kun homma pelittää ♡