YKSI LOISTAVA ALENNUS JA MONTA SYKSYISTÄ KUVAA, ELI SUURI RACOON-POSTAUS!

Maanantaiaamun taivaalta leijailevat lumihiutaleet säikäyttivät, että joko se talvi tulee, nythän on vasta syyskuu, ja vielä muutama päivä sitten sai riisua välikausitakkia kesken ulkoilun ettei tullut liian kuuma! Onneksi taisi olla vielä väärä hälytys, ja saatiin tähän väliin muutama ihanan aurinkoinen, vaikkakin ihan jäätävän kylmä päivä. Eräänä aurinkoisena päivänä käytiin kameran kanssa tallentamassa syksyä muistikortille, ja kuvailtiin samalla superihania Racoonin uutuuksia, joita me saatiin testiin.

En ehkä kestä, miten suloinen on tuo tähtineuletakki! Tähdet vaan toimii aina, eikä tuo värityskään ole yhtään hullumpi. Veikko on 95,5cm pitkä, ja kaikki Racoonit tuli meille 104cm koossa, joka on ihan nappi tämän mittaiselle. Juuri oikea koko jo heti pidettäväksi, mutta kuitenkin sen verran reilu, että menee varmasti pitkään. Pikkuisille tästä ihanasta tähtineuleesta löytyy aivan ihana haalariversio, ja tytöille vastaavat löytyvät sydämillä.

Tuo neuletakki on muuten 50% villaa ja 50% puuvillaa, joten se on ihan oikeasti lämmin ja sopii vaikka ulkovaatteiden alle lämmittämään.

Tänä talvena Racoonin haalareista löytyy paitsi merkille tunnusomaista tähteä ja sydäntä, myös hauskaa lumileopardia, sekä oma suosikkini ihana nordic-kuosinen haalari! Nordicista löytyy pojille sinistä, jonka voi kuvissa Veikon päältä bongata, ja tytöille ihanan raikasta pinkkiä. 

En voinut vastustaa kuvata tuota haalaria nyt samalla reissulla, mutta tähän kyllä palataan vielä uudemmankin kerran. Kunhan kaikki talvikengät ja -asusteet on hommattu, on luvassa vielä postaus meidän talvitamineista uusine sovituskuvineen.

Nordicista on myös isommille lapsille takkia, kurkkaa ihmeessä myös ne, kuten muutkin talven topat Jeriikan sivuilta!

Nyt kun aamuisin on ollut tosi kylmä, mutta päivällä auringon lämmittäessä on saanut riisua enimpiä vaatteita pois, on tuo pörröfleecetakki ollut ihan superkätevä välikausitakin alla. Takki on myös kovasti lapsen itsensä mieleen, joten varmaankin mukavan tuntuinen päällä. Samoin on muuten tuo reppu, joka kulkee kuin liimattuna lapsen selässä… Tänään sinne pakattiin pieniä tärkeystavaroita kun lähdettiin kaupunkiin asioille, ja repusta löytyi ainakin kiikarit, tarravihko ja tarroja, sekä pino nenäliinoja :D

Nyt on loistava tilaisuus hankkia Racoonin uutuudet Jeriikasta, sillä kaikki Racoonin uutuudet ovat nyt -20% alennuksessa 2.10 asti!

Ja mikäli kiinnostuit Racoon-tuotteesta, jota et Jeriikan sivuilta löydä, niin kaikkia tuotteita voit kuitenkin tiedustella Jeriikan asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@jeriika.fi!

Mikäs on sinun suosikkisi Racoonin uutuuksista?

Postauksessa kuvatut Racoon-tuotteet saatu, ja postaus toteutettu yhteistyössä Jeriikan kanssa.