HUOMENNA SE ALKAA… TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

”Syyslomat ovat tulossa ja tänä vuonna on taas enemmän lapsia ja nuoria, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä lomallaan mitään erityistä. Hope on tarttunut tähän ja lahjoittaa asiakasperheidensä lapsille ja nuorille mahdollisuuksien mukaan esim. elokuvalippuja syyslomaviikolle. Moni koululainen saa näin mahdollisuuden päästä elokuviin, ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa.”


Osa teistä on saattanutkin jo huomata tuolta Facebookin puolelta, että Karkkipurkki, Minityyli, Kaikki Mitä Olen ja Eppusen Kaapilla -blogit järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto lahjoitetaan Hope ry:lle leffalippuina!

Kukin blogi järjestää huutokaupat itsenäisesti omissa blogeissaan 3-6.10 välisenä aikana, joten olkaahan kuulolla ja mukana huutamassa lapselle lomamuisto!

Kiitos vielä Minityylille, kun pyysitte minua tähän mukaan. Olen enemmän kuin ilolla osallisena tässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa! Kiitos myös yhteistyökumppaneille, jotka lahjoititte huudettavat tuotteet, huomenna polkaistaan huudot käyntiin, toivottavasti saamme kasaan mahtavan määrän leffalippuja! :)

Käy ihmeessä tykkäämässä Huuda lapselle lomamuisto -sivusta Facebookissa, ja pistä Facebookin viidakkorumpu soimaan myös kavereillesi!