SYNTTÄRISANKARI JA YKSI MASU

Meillä on jo muodostunut perinteeksi käydä ikuistamassa synttärisankari ihanan Piritta Lipiäisen luona. Elokuun lopulla pääsi meidän kolmevuotias taas kuvattavaksi ja saatiin jälleen aivan ihania kuvia muistoksi. 

Synttärikuvien ohessa on ollut kätevä napsia myös muutama perhekuva. Niin harvoin, jos ollenkaan, tulee muutoin otettua kuvia koko kokoonpanosta, että ihana ikuistaa koko perhe kerran vuodessa.

Tällä kertaa otettiin myös muutama masukuva muistoksi. Vielä ei ole tullut vauvamasua ikävä (ennemminkin toivon, että pääsen lopustakin pullataikinamahasta eroon, hahah), mutta tiedän, että kuvia tulee vielä joskus haikeudella katseltua, mun viimeinen vauvamasu ♡

Kuvat Piritta Lipiäinen

Olettekos te tavanneet käydä synttärikuvauksissa, vai luotatteko kotikameraan?