VIIKON PARHAAT

Tällä viikolla parasta on ollut ainakin…

Ihanan aurinkoiset ja ruskasta värikkäät syyspäivät, joita ollaan koitettu ahmia talteen alkutalven harmauden varalle.

Pienet harottavat varpaat, joita voisi tuijotella ikuisuuden.

Netflixin vauvaonnittelut, joista löytyi supercool Heisenburp-body. Meillä muuten meni eilen vipa jakso Breaking Badia, johon ollaan oltu pahemman kerran koukussa ja tänään olisi tarkoitus paikata viekkareita monen suosittelemalla Suits-sarjalla.

Crocsin vauvalle lähettämät ihanat miniminicrocsit, pian saadaan samistella koko perhe :)

Ylpeydestä pakahtuva isoveli. Me käytiin vauvan kanssa ekan kerran leikkipuistossa, jossa isoveli olisi ensimmäisenä halunnut viedä pikkuveljensä vauvakeinuun… Jokaiselle puistossa olijalle käytiin silmät säihkyen kertomassa, miten hänelle on tullut pikkuveli. Vauvaa olisi myös pitänyt saada vaunuista näytille vietäväksi, mutta kun se ei onnistunut, haettiin ihmiset vaunujen luo vauvaa kurkkimaan :D

Keskiviikkoinen reissu Laura Schneiderin studiolle, vastasyntyneen kuvauksiin. Meidän kuvausreissusta voit käydä lukemassa tämän päivän Hesarista!

Mikäs teitä on ilahduttanut tällä viikolla?


Ps. Ensi viikolla tiedossa ainakin pari arvontaa, joten pysykäähän kuulolla!