MEHURETKI & ARVONTA!

Jos meidän kolmevuotiaalta kyselee vapaapäivälle toivetekemistä, saa useimmiten vastaukseksi metsäretken makkaranpaistoineen. Meillä onkin tosi kiva retkipaikka ihan pienen automatkan päässä, sopivan lyhyt matka metsäpolulla tallustamista, ja perillä kaupungin ylläpitämä makkaranpaistopaikka valmiine halkoineen kaikkineen. Eikä aina tarvita edes sitä tulta ja makkaroita, joskus retkeksi riittää ihan vain lähimetsä pillimehun ja eväsleivän kanssa.

Muutama päivä sitten me tehtiinkin vähän erilainen retki, ja lähdettiin välipalalle kauniiseen syyssäähän järven rannalle.

Me saatiin maisteltavaksi Rynkebyn uutuusmehuja, joista napattiin retkikoriin purkit jokaisen suosikkimakua, äitille luomu monihedelmä-porkkanaa, isseelle luomu appelsiinia ja lapselle tropical juicea (josta en kyllä yhtään ihmettele, että on lapsen lemppari, tämä menee nimittäin ihan jälkkäristä!)

Pienin, vain reilun viikon ikäinen retkeläinen sai köllötellä mehuhetken vaunuissaan ja hyvien unenlahjojensa ansiosta ei taida tietää koko retkellä käyneensäkään…

Rynkebyn syksyn uutuusmehut pitävät sisällään kaksi mehusarjaa, Rynkeby Selection ja Rynkeby Luomu -sarjat. 

Rynkeby Selection sarjasta löytyy neljä eri makua, appelsiini, omena, omena-appelsiini-porkkana ja trooppinen monihedelmä. 

Luomu sarja pitää sisällään kolme mehua, joiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan luomuhedelmiä, appelsiini, omena ja monihedelmä-porkkana.

Kaikki mehut löytyvät kaupoista lämpimästä mehuhyllystä.

Mehut eivät sisällä lainkaan lisäaineita, ja sekös ilahduttaa äitiä!

Meillä mehut kuuluvat aamupalaan ja satunnaisesti myös välipalahetkeen. Ruokailun jälkeen lasillinen täysmehua on maistuva, raikas ja kevyt vaihtoehto jälkkäriksi! 

Ja kuten otsikossa lupailtiin, on tiedossa myös arvonta!

Palkintona on samanlainen mehusetti, mikä mekin saatiin maisteltavaksi, eli purkillinen jokaista uutuusmehua. Osallistut arvontaan jättämällä viestin kommenttiboxiin. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi jos sellaista ei profiilistasi löydy tai olet anonyymi osallistuja, niin saan voittajaan nopsaa yhteyden!

Arvonta päättyy perjantaina 24.10.


Yhteistyössä Rynkeby