VAUVA VILLASUKASSA & TOUKKAPUSSISSA

Mummi toi vauvan ollessa muutaman päivän ikäinen, tuon hauskan villasukan, jonka osa onkin varmasti jo bongannut Karkkipurkin instagramista (@annikakarkkipurkki). 

Kun vauva vielä nukkuu suurimman osan ajasta, on tuommoinen kapalomainen lämmin sukka mitä parhain asuste ja extrana vielä hauskan ja supersöpön näköinen!

Isomummo puolestaan oli neulonut tuon alla olevan ihanan toukkapussin, joka on kiva vaihtoehto villasukalle, ja bonuksena tässä on myös huppu päätä lämmittämään.

Yöllä vauva nukkuu ohut trikoinen yöpuku päällä saman peiton alla meidän vanhempien kanssa, ja aamulla on ihana sujauttaa unenlämpöinen vauva yöpuvussaan toukkapussiin tai villasukkaan. 

Ja molemmat toimivat hyvin päivävaatteidenkin kanssa, ja tuntuu, että vauva jopa nukkuu päikkärit paremmin tuommoissa pussukassa, joka on kuin kapalo vauvan päällä.

Villasukan mummi oli tilannut täältä, ja samasta paikasta onnistuu myös toukkapussienkin tilaaminen! Ja jos kutimet pysyvät omassa kädessä, niin varmasti googlettamalla löytyy myös ohjeita molempiin :)

Onkos jollain muulla ollut jättisukkaa tai toukkapussia vauvalla käytössä?