VÄHÄN JOULUA JA ARVONTOJEN VOITTAJIA!

Nyt kun ollaan päästy jo marraskuun puolelle, niin eikös jo saa alkaa vähän touhuttomaan joulujuttuja…

Tänä vuonna en ole onneksi ainoa innokas joulun odottaja meidän perheessä, vaan eräs herra 3-vee taitaa viedä nyt voiton. Postista tipahdelleita lelukuvastoja on luettu läpi kerta toisensa jälkeen ja joululahjatoiveita esitetään tuon tuosta. Yhtenä iltana nukkumaan mennessään lapsi hihkaisi sängystään, ”Äiti! Katolta kuului kova tömähdys, nyt tulee joulupukki!!”

Jonkin aikaa sitä joulupukkia saadaan kyllä vielä odotella, mutta muuten voi jo joulua alkaa kotiin laittamaan. Veikko toivoi jo omaan huoneeseensa joulukuusta, joten käytiinkin kurkkaamassa Clasulta, josko sieltä sellaista löytyisi, ja sopivan pikkuinen kuusi koristaa nyt lapsen huonetta. Äitin ehdottamat valkoiset kuusenkoristeet eivät kelvanneet, vaan lapsen lemppariväriä punaista niiden täytyi olla.

Paljon olisi postattavaa, muutakin kuin joulujuttuja, mutta aika vaan tuntuu häviävän jonnekin! Onkos tuttua muiden vauvojen äideille..? ;)

Nyt tulin kuitenkin vihdoin huikkailemaan arvontojen voittajat, ne löytyvät postauksen lopusta. Kuullaan taas! 

Viime aikaiset arvonnat on arvottu ja onnekkaat voittajat ovat:

Rynkebyn mehuja pääsi maistelemaan Pussikarhunen

Fredriksonin hatut voittivat koko 46 Nennz, koko 48 Outi-Maria ja koko 50 Suvi

Crocsit voitti Saida

Kaikille voittajille on lähetetty sähköpostia.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ja ihan pian startataan jälleen uutta arvontaa, joten pysykäähän kuulolla :)

Jokos te olette aloittaneet joulun odotuksen?