UUSI HAALARI JA VIHDOINKIN LUNTA!

Saatiinpas me lunta tänne Tampereen seutuvillekin, kovasti sitä oltiin meillä jo odoteltukin! Lapsella tietty mielessä vähintäänkin pulkkamäkeä, luistelua, ja potkukelkkailua, mutta onneksi jo pelkkä lumipallojen pyörittely ja lumienkeleiden teko oli lopulta hurjan hauskaa. Ja sunnuntaina isseen kanssa rakennettu porkkananenäinen lumiukko oli ihan huippujuttu sekin!

Sain valita Lekmeriltä muutaman Lego wearin vaatteen ja päädyin tähän turkoosinsinisellä tehostettuun mustaan haalariin ja siihen mätsääviin kintaisiin. Haalari saapuikin hauskasti samaan aikaan, kun maa peittyi lumeen, joten saatiin ottaa se ihan heti käyttöön.

Haalari on varustettu 8000mm vesipilarilla ja se on tuulen ja vedenpitävä. Kuivana ja lämpöisenä se pitikin, vaikka sillä on kontattu märässä loskalumessa. Vyötärön sisäpuolelta löytyy kuminauhakiristysmahdollisuus, mutta itse olen tykännyt pitää haalarit ja takit väljinä kiristämättä niitä. Nyt näillä nippa nappa pakkaskeleillä haalarin alle puettiin vain ohuet sisävaatteet, mutta kovemmilla pakkasilla kerroksia on tietty enemmän ja hyvin tuonne alle mahtuu! Koko on meidän vajaa metrin mittaisella kolmevuotiaalla 104cm, mikä on muissakin vaatteissa nyt käytössä ja hyvin vastaa kokoaan.

Vetskari on myös suojattu leuan kohdalta, mutta meillä ei saa mistään vaatteesta vetää vetoketjua ylös asti… Siksi meillä kuuluu kauluri vakiovarusteisiin :D

Kintaista täytyy mainita sen verran, että ainakin meillä on monesti vähän hakusessa peukalon paikalleen löytäminen tämmöisissä korkeavartisissa käsineissä, mutta näistä löytyy kätevästi sivusta vetoketju, jonka avaamalla peukun oikealle paikalle vienti helpottuu.

Ja hyvin pitivät kädet lämpöisinä ja kosteuden poissa kintaatkin, vaikka märässä lumessa pyöriteltiin pallo jos toinenkin. 

Haalareita löytyy viidessä pirteässä värissä, ja pienemmille käyttäjille on haalarista oma mallinsa (Veikolla isompien malli). Vaihtoehtona on myös kaksiosaista asua, jos haalari ei miellytä. Koko valikoiman löydät täältä. Itse pidän haalaria tämän ikäisille ihan parhaana vaihtoehtona talviulkoiluun, mutta meillä on aina ollut käytössä myös kaksiosainen asu, ja sillekin on aina löytynyt paikkansa. 

Toimitus Lekmeriltä oli melko nopska, n. 3-5 arkipäivässä pitäisi paketin olla perillä. Lego wearit on muuten tällä hetkellä 20% alessa, joten jo valmiiksi edullisille haalareille ei jää hintaa enää kuin alle satanen!

Haalari ja kintaat olivat äitin valinta, mutta Veikko sai ihan itse valita myös jotain, niistä sitten ihan omassa postauksessaan, joten pysykäähän kuulolla! :)

Miltäs pikkuherran talvilook näyttää?


Yhteistyössä Lekmer