TEDDYYN JA NEULEESEEN KÄÄRITTY IHANUUS

Ihanat ja odotetut ristiäiset on nyt takanapäin, ja vihdoin voi huokaista! Niin että huh huh :D

Tarkoituksena oli päästä mahdollisimman helpolla, mutta viettää kuitenkin ihanat ja ikimuistoiset juhlat. Kaikki tarjottavat tilattiin pitopalvelusta, mutta niin vaan sain silti hirveän hässäkän päälle ristiäisiä edeltäville päiville.

Vielä muutama tunti ennen juhlien alkua nakuteltiin valokuvia seinälle ja ripusteltiin pom pomeita kattoon, eikä ihan kaikkea suunniteltua taidettu saada edes toteutettua. Mutta aivan mahtavat juhlat meillä oli ilman cookiepopseja tai nimikoituja pikkuleipiäkin, matotkin unohtuivat juhlahärdellin alla pesulaan, mutta eipä se menoa haitannut, hahah :)

Palaillaan ristiäishommiin vielä ensi viikolla, mutta tälle päivälle ajattelin nyt tulla huikkaamaan, että hengissä ollaan vaikka pikkuinen ristiäisjärjestelyistä johtuva blogitauko tähän väliin tulikin ;)

Tässä postauksessa kuvituksena taannoin Lekmeriltä saatu superpehmoinen vauvan peitto, sekä vielä suloisempi peiton sisältö tietty myös.

Bliss Sthlm merkkinen peitto on ollut meillä pääasiassa päikkärikäytössä sängyssä, mutta varmasti myöhemmin sillä on käyttöä myös köllöttelyalustana (toistaiseksi vauva viihtyy varsin tiiviisti sylissä, eikä pahemmin perusta lattialla köllöttelystä)

Peitto tuli muuten nätisti rusettiin käärittynä, joten oiva vieminen sellaisenaan syys- ja talvivauvalle.

Muutakin ihanaa merkiltä löytyy, koko valikoiman löydät täältä

Bongasin muuten Lekmeriltä huikeassa alessa olevat joulukalenterit, joten jos kalenterit on vielä hakusessa, niin vielä ehtii tilata! :)

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntain jatkoa!