SULOISET VAUVANTARVIKKEET PIKKUVANILJASTA (SIS. ALEKOODIN) SEKÄ MUUTAMAT ARVONNAN VOITTAJAT

Vauva sai jokin aika sitten PikkuVanilja-verkkokaupasta aivan ihanan Baby’s Only lämpöpussin, josta pieni sneak peek kuva yllä. Pussi on ollut siitä lähtien käytössä kun se meille tuli, eikä varmasti pärjättäisi enää ilman! Aiheesta tulossa ihan oma postaus, mutta nyt ajattelin keräillä alle muutamia muita ihanuuksia mitä PikkuVaniljasta löytyy.

1. Capella Stars sitterissä on mukana värinä- ja musiikkitoiminnot 2. Suloinen soittorasia on ihana koriste pinnasänkyyn 3. Mamas&Papas leikkimatto on tyylikäs sisustuselementti vauvanhuoneeseen 4. Laadukas 100% puuvillaa palmikkopeitto on ihana torkkupeitto päiväunille 5. Baby’s Only neulehaalari on suloinen ja varmasti mukava päällä 6. Merino Kids pyjama on ihanaa 100% merinovillaa 7. KINA Booties vauvantossut ovat nahkaa ja sisältä pehmoista villaa 8. BABÉ ihonhoitotuotteista löytyvät tuotteet atooppiselle ja herkälle iholle 9. Once Upon a Time hoitoalusta tuo mukavuutta vaipanvaihtohetkiin 10. Ihanassa säilytyskorissa pysyy vauvan pikkutarvikkeet järjestyksessä 11. Baby’s Only reunapehmuste luo vauvalle turvallisen nukkumapaikan 12. Sophie la Girafe tuotteet ovat hellävaraisia vauvalle 13. Baby’s Only reunapehmuste on kaunista laadukasta neulosta 14. Suloinen korikehto on täydellinen ensisänky pikkuiselle

PikkuVanilja tarjoaa nyt lukijoilleni -10% alennuksen koko valikoimasta vuoden loppuun asti!

Alennuksen saat koodilla: karkkipurkki

Oliko PikkuVanilja teille ennestään tuttu verkkokauppa, vai ihan uusi tuttavuus?

Löytyikö kollaasista omia suosikkeja?


Loppuun vielä muutamat arvonnan voittajat:

Fredriksonin Tupsuliinin voitti Aikku10, Fredriksonin Kakkosen voitti Jiienna, Paccas Oy:n nahkakintaat voitti Stella Vanilja

Onnea voittajille, laittelen teille myöhemmin tänään sähköpostia!