JOULUHOMMIA

Hattu Fredrikson // Haalari ja kintaat Lego Wear/ Lekmer* // Kengät Crocs

Ihana pikkupakkanen! Vaikka lunta on vain pikkuinen kuura maassa, niin jo pelkkä pakkanen ja pieni auringonpilkahdus piristää kovasti. Veikko odottaa innolla talvileikkejä, ja onneksi päästiinkin vähän potkukelkkailemaan kun meidän katu oli sopivasti jäässä. Lähimetsään ei ollut potkukelkalla asiaa, mutta muuten siellä oli paljon tutkittavaa, käpyjä löytyi koppaan ja taidettiin nähdä pienet tontun jäljetkin…

Me ollaan oltu aikas reippaita pari päivää, sillä kaikki joululahjat alkaa olla kasassa, ristiäisten kiitoskortit tehty, ja joulukorttitarvikkeetkin ostettu tänään (ei kai vielä ole liian myöhäistä aloittaa joulukorttiaskartelua…!).

Voisin kyllä myöntää itselleni jonkin mitalin siitä hyvästä, että lahjashoppailut on hoidettu yhden vauvan ja yhden karkailevan ja tylsyyttään kiukuttelevan kolmevuotiaan kanssa ilman sisarusrattaita, mutta taidan ottaa nyt vain lasillisen Blossaa ja huokaista syvään.

Veikko katseli shoppailureissun päätteeksi hyvin jaksetusta ostosreissusta palkinnoksi saamaansa Disneyn joulu-dvd:tä, ja mä taidan nyt laittaa pyörimään oman joululempparielokuvani, Love Actuallyn. 

Taitaa muuten joulun tulo vähän jänskättää meidän yleensä niin reipasta poikaa. Joulupukin yllättävä vastaantulo ostoskeskuksen käytävällä sai nimittäin rattaiden seisomalaudalla seisovan lapsen valahtamaan rattaiden alla olevaan tavarakoriin… Sieltä varovasti kurkittiin ja uskaltauduttiin ylös, mutta joulupukki sai kyllä pitää tarjoilemansa karkkinsa, hahah!

Loppuun vielä pieni vinkki, nimittäin Lekmerillä on alannut jo ale**, ja sieltä löytyy nyt kaikenmoista jopa -70% alella!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

* Saatu **Mainoslinkki