TESTISSÄ ITKUHÄLYTTIMIEN KINGI

Me ollaan säilytetty melkein kaikki Veikon vanhat (hyväksi todetut) vauvatarvikkeet, hutiostokset on pantu kiertoon ja patterisyöppö itkuhälytin sanoi lopulta sopimuksensa irti jo Veikon vauvavuotena, vielä kun sille olisi käyttöäkin ollut. Uudelle itkarille meillä olikin vauvan synnyttyä kovasti tarvetta, mutta tällä kertaa en halunnut tehdä samaa virhettä, ja hankkia ihan perusvempainta, jolle saa syöttää pattereita lähes samaa tahtia kuin vauvalle maitoa.

Me saatiinkin vauvan synnyttyä testiin itkuhälytin, joka on todellinen itkuhälytinten kingi!

Nabby on pikkuinen kämmenelle mahtuva itkuhälytin, jonka vastaanottimena toimii iPhone, iPad tai Android-laite. Omaan laitteeseen ladataan vain ilmainen Nabby-sovellus ja sen jälkeen itkuhälytin on käyttövalmis! Parilla eurolla saa ostettua sovellukseen myös lisäosia, kuten lämpötilan mittauksen tai unilaskurin.

Ja iso plussa tietty myös se, että itkuhälytin ei toimi pattereilla vaan Nabbyn mukana tulee USB-johto, jolla laitteen voi ladata vaikka iPhonen laturilla tai tietokoneen kautta. Sovellus omassa puhelimessa näyttää Nabbyn akun varaustason, joten ei tarvitse jännäillä onko itkuhälyttimen akku pian loppumassa.

Nabby lupaa jopa huikean 340 metrin kantaman linnuntietä, ja tiiviisti rakennetulla seudulla vähän vähemmän, mutta kantosäde riittää viereiseen taloon kuitenkin ihan helposti.

Mitään ennätystä ei olla kokeiltu, mutta moitteetta on meillä toiminut, kun vauva on nukkunut päiväunia talon vieressä autokatoksessa, tai sisällä sängyssä kun me ollaan Veikon kanssa leikitty omassa pihassa.

Mitä me ollaan tykätty Nabbystä?

En vaihtaisi tätä mihinkään muuhun itkuhälyttimeen!

Tykkään laitteen pienestä koosta, sen saa kätevästi ripustettua pinnasängyn laitaan tai vaunuihin. Nabbyn herkkyyttä pystyy säätämään, eikä se ritise ja rätise kuten meidän aikaisempi itkuhälytin. 

Vastaanottimena olevaa laitetta voi samanaikaisesti käyttää myös muuhun, ja itkuhälytin toimii vaikka samanaikaisesti puhuisi puhelua tai olisi muussa sovelluksessa. Lisäksi puhelin vastaanottimena kulkeutuu (ainakin mulla, jonka käteen se on kiinni kasvanut…) aina mukana siirtyessä huoneesta toiseen, eikä erikseen tarvitse muistaa mihin on itkuhälyttimen vastaanottimen jättänyt.

Pienen kokonsa vuoksi tämä on helppo napata mukaan myös reissuille lähtiessä.

Ja extrana… Tällä saa aikaan hurjan hauskat radiopuhelinleikit, ainakin jos herra kolmeveeltä kysyy… mutta sama lienee onnistuu perinteiselläkin versiolla, joskaan ei varmasti niin kivasti kun leikkiin ei silloin liity iPadia ja lähetin ei ole kämmenelle mahtuva :D

Lisää voit lukea Nabbyn omilta sivuilta, (josta Nabby-itkuhälyttimiä voi myös tilata) tai Facebookista.

Oliko Nabby teille tuttu juttu?