(BLOGI)VUOSI PAKETISSA

Hyvää uutta vuotta 2015! Meidän vuosi vaihtui rauhallisesti kotona oman perheen kesken. Syötiin vähän herkkuja, käytiin alkuillasta ampumassa raketteja yhdessä alueen muiden lapsiperheiden kanssa ja juhlajuomatkin poksauteltiin jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä. 

Nyt on aika vähän kerrata, miltä meidän vuosi 2014 näytti.

Tammikuussa toteutui yksi haave, kun kovasti odotettu Floridan matka koitti. Käytiin Disney Worldin Animal Kingdomissa ja Magic Kingdomissa, tehtiin päiväretki Tampaan, toinen Daytona Beatchille, jatkettiin teemapuistoilua Harry Potterin maailmassa ja Universal Studiolla ja nautittiin muuten vaan ihanasta tunnelmasta.

Helmikuussa, ulkoiltiin välikausivaatteissa ja kurahaalareissa, ja vietettiin ystävänpäivää. Tuo ystävänpäivä jää muistoihin myös päivänä, jolloin raskaustestiin piirtyi odotetut kaksi viivaa, mutta tästä ei hiiskuttu blogin puolella vielä mitään…

Maaliskuussa matkattiin koirien ja Veikon kanssa mummilaan, jossa tehtiin ainakin yksi metsäretki makkaranpaistoineeen. Samassa kuussa ostettiin Veikolle potkupyörä, Joponen josta tulikin suuri hitti koko kevään ja kesän ajaksi, aina siihen asti, kunnes poika sai syntymäpäivälahjaksi oikean polkupyörän, pikkuisen Jopon.

Huhtikuussa nautittiin keväästä, matkustettiin pääsiäisen viettoon Rovaniemelle siskoni ja miehensä, eli Veikon kummien luo ja kerrottiin vauvauutisia niin sukulaisille kuin täällä blogissakin.

Toukokuussa pääsi Veikko varsinaiselle fanimatkalle, kun suunnattiin Southamptoniin ja Pipsa Possu maailmaan. Samalla reissulla ajeltiin Bicester Village outletiin ja vietettiin päivä Lontoon eläintarhassa.

Kesäkuussa saavutettiin raskauden puoliväli, saatiin rakenneultrassa poikalupaus ja risteiltiin Tukholmaan, missä vietettiin vaarin kanssa mukava päivä Junibackenissa.

Heinäkuussa alkoi raskauden vipa kolmannes, Veikko sai isojen poikien sängyn ja tehtiin päiväretki Naantaliin Muumimaailmaan.

Elokuussa nikkaroitiin kuormalavoista Veikolle jäätelökioski, ja vanhasta ovesta meidän makkariin sängynpääty. Sukuloitiin Pohjanmaalla ja vierailtiin eläinten vanhainkodissa. Jatkettiin masun kasvatusta ja juhlittiin kolmevuotiasta Veikkoa.

Syyskuussa sisustettiin vauvalle omaa huonetta, samalla tehtiin pientä päivitystä Veikonkin huoneeseen ja tehtiin metsäretki vielä kolmehenkisenä perheenä.

Lokakuu jää muistoihin vuoden ihanimpana kuukautena, silloin syntyi kovasti odotettu vauva, ihasteltiin veljesrakkautta ja puettiin vauvaa jättivillasukkaan.

Marraskuussa opeteltiin edelleen elämää nelihenkisenä perheenä, juhlittiin ristiäisiä ja saatiin hetkellisesti nauttia talvisesta säästä.

Joulukuussa nähtiin blogissa ihanat Laura Schneiderin ottamat kuvat meidän vauvasta, saatiin Karkkipurkin ja Hopen hyväntekeväisyyskeräys päätökseen ja hehkutettiin ennätyksellisen vähän joulua, mutta saatiinpa lopulta parit tonttukuvat ja joulun toivotukset blogiinkin.

Ihana vuosi!