PARASTA JUST NYT

Supersankarit ja pikkulegot, Veikon tämän hetken ykköslempparit.

Syksyllä vauvan synnyttyä Veikko sai isovelilahjaksi ekat pitkään toivomansa isojen poikien legot, ja sittemmin kokoelma on karttunut niin mummin, vaarin, kummien kuin joulupukinkin avustuksella. 

Aluksi legot tiesivät puuhaa äitille ja isseelle, kun meitä värvättiin legojenkasauspuuhiin. Nykyään samat legot antavat äitille pienen hetken aikaa puuhailla omia juttujaan, kun lapsi keskittyneesti ohjeita seuraten kasailee itse legojaan.

Hassu tapa on ollut, että legoja kasataan ja valmiiksi saatuan ne samantien puretaan, ihan vain sen takia, että saman kasailun voi aloittaa jälleen alusta uudelleen. Ehdotin yhtenä päivänä, että Veikko kasailisikin legoja omaan huoneeseensa hyllyn päälle, ja siitä innostuneena on pojan huoneeseen pikkuhiljaa kerääntynyt pienoinen legokylä, jossa palomiehet ja supersankarit tekevät yhteistyötä sulassa sovussa.

Pikkulegojen ohella toinen iso hitti tällä hetkellä on supersankarit, varsinkin Hämähäkkimies, ja vähän kyllä Batmankin. Meillä seikkailee lähes päivittäin pikkuinen Hämähäkkimies erilaisissa puuhissa, kurkkaa lisää Instagramista (@annikakarkkipurkki) tai Karkkipurkin Facebookista ;)

Netflixistä löytyy muuten monenlaista katseltavaa pienemmille ja isommille legofaneille (uusimpana The Lego Movie), mutta meillä arvatenkin katsellaan juuri sopivan mittaista, parinkymmenen minuutin kestävää Lego: Marvel Super Heroes: Maximum Overload ohjelmaa. Jos samassa yhdistyy kaksi lempparia, legot ja supersankarit, niin onhan se nyt ihan huippua!

Joulupukki toi Veikolle tosi kivoja leluja, sopivassa suhteessa klassikoita, näitä Legoja ja Brioa ja muutaman lapsen toivoman hittilelun. Katsellaan jossain toisessa postauksessa mitä muuta meillä leikitään!

Milläs teillä leikitään just nyt?