VUOSI 2015 JA ARVONNAN VOITTAJAT

En ole tavannut tehdä mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia, ja samalla linjalla jatketaan tänäkin vuonna. Sen sijaan tykkään tehdä ”vuosisuunnitelmia” näin vuoden vaihtuessa, hauska muuten nyt katsoa mitä vuosi sitten tuli suunniteltua, kyllähän niistä moni kohta taisi toteutuakin!

Vuoden 2015 matkat


Vuosi sitten me pakkailtiin Floridan matkaa varten, suunniteltiin löhölomaa Kreikan aurinkoon, haaveiltiin Englannista ja Pipsa Possu maailmasta. Haaveiltiin myös parista Tukholman-risteilystä vaaria ja enoja katsomaan, sekä autoretkestä Rovaniemelle Joulupukin ja Veikon N&P kummien luo.
Vaikka toinen risteily jäi risteilemättä ja Kreikan aurinko tuolta vuodelta näkemättä, niin olen ihan supertyytyväinen kaikkiin niihin reissuihin ja retkiin mitä viime vuonna saatiin tehdä!

Tälle vuodelle ei ole vielä suuremmin matkasuunnitelmia, joten nythän niitä pitää tehdä!
Kyselinkin jo, innostuisiko Veikon N&P kummit keväisestä tai syksyisestä matkasta jonnekin Eurooppaan. Mulle ei ole kohdemaallakaan niin väliä, Ranska, Italia, Britit, Espanja, Kreikka… Kunhan perillä meidä odottaa talo jossa asustaa ja auto jolla reissata, ja matkaseura on mitä parhainta, niin eihän matkasta voi tulla kuin loistava!

Joku pienempi reissu Eurooppaan olisi kiva tehdä myös, vähän mietittiin jos otettaisiin viime kevään tapaan lento Lontooseen ja hypättäisiin taas samantien autoon ja kohti Etelä-Englantia ja poikettaisiin taas Pipsa Possu maailmaan. Toisaalta olisi kiva löytää tänä kesänä jokin uusi teemapuisto, vinkkejä kivoista saa antaa! (Pariisin Disneylandiin ei olla tänä kesänä menossa)

Aika alussa siis suunnittelut vielä, mutta tämä matkojen suunnittelu on mun mielestä melkein yhtä kivaa, kuin itse matkustus, hahah!

Lisäksi tietty ainakin yksi Tukholman risteily tehdään tänäkin vuonna ja muut pikkuretket kotimaassa sukulaisia katsomaan.

Muuta vuodelle 2015


Viime vuonna kerrytin itseeni viisitoista raskauskiloa, joista nyt pian kolme kuukautta synnytyksen jälkeen on pari jäljellä. Noiden kahden kilon takia en todellakaan mitään laihissuunnitelmia ole tehnyt, varsinkin kun vauva on täysimetyksellä. Uskon, että loputkin kilot karisevat kesään mennessä kuitenkin huomaamatta, mutta silti olisi paikalla vähän miettiä tätä herkuttelua…
Ihan jaksamismielessä tämä sokerin kaksin käsin ahmiminen saa tänä vuonna vähentyä. Karkkipäivä kerran viikossa jokailtaisen karkkipussin rapistelun sijaan voisi olla hyvä alku, vai mitä? Sanoo hän, käsi syvällä karkkikulhossa ja suu täynnä ässämixejä…

Tänä vuonna haastan itseni kokkailemaan parempia ruokia! Olen välillä ihan lopenkyllästynyt samoihin keitoksiin joita pyörittelen meidän kotikeittiössä viikosta toiseen. Onni on ennakkoluulottomasti uusia makuja maisteleva leikki-ikäinen, joten ruokien ei tarvitse rajoittua perus makarooni-peruna-jauheliha-linjalle. Inspistä uusien (helppojen ja nopsien) reseptien metsästämiseen etsitään siis tänä vuonna.

Perinteisiin uuden vuoden lupauksiin lukeutuu vissiin kunnonkohotusprojektit, ja jotain sellaista tämän munkin vuosisuunnitelmaan voisin lisätä. Ettei tarvitsisi puuskuttaa ja läähättää supervauhdikkaan lapsen perässä (tämä pienempi on onneksi vielä varsin hidas liikkeissään, heh) voisin keväämmällä iltojen ollessa jo valoisia aloittaa jonkinlaisen juoksuharrastuksen.
Kuvitelmissani kirmailen loppuvuodesta kevein askelin pitkin lenkkipolkuja, mutta katsotaan myöhemmin miten kävi, heh.

Tälle vuodelle ei ole kodinsisustussuunnitelmia sen enempää, kuin työ- ja vierashuoneen uudistus. Sieltä nakuttelinkin juuri Toriin vuodesohvan ja vitriinin, joten uudistusta toivottavasti on piakkoin tulossa. Muuten katsellaan innostutaanko sisustuspuuhista muissa huoneissa, toisaalta tekisi mieli laittaa vaihtoon koko talo, mutta se ei taidan kuulua kuitenkaan vielä tähän vuosisuunnitelmaan.

Tärkeimpänä tietty on viettää aikaa omien murusteni kanssa. Veikko jatkaa ainakin vielä kevään ajan kerhossa, harrastaa liikkaria ja pian mennään kokeilemaan myös pojan kovasti odottamaa hip hopia. Sitten nähdään jääkö se vain kokeiluksi vai saadaanko siitä uusi harrastus.

Mitään suuren suurta ei tälle vuodelle ole suunnitelmissa, mutta toivotaan että tästäkin vuodesta tulee onnellinen ja hyvä!


Postauksen kuvat on jostain parin viikon takaa, mutta melkein voisivat olla vaikka tältä päivältä. Täällä nimittäin jumitellaan imetysteeppareissa ja lämpöisissä neuletakeissa ja nuo Crocsilta yllärijoululahjaksi saamani ihanat kengät ovat eksyneet jalkaa lähes joka päivä. Vain valkoinen luminen maisema on vaihtunut jäätävään tuuleen ja vesisateeseen, hrrr…

Fredriksonin Herkku-hatut on arvottu, ja koko 48 menee nimimerkille Netteriina ja koko 50 nimimerkille Elmiira
Onnea voittajille!

Onko teillä suunnitelmia tälle vuodelle?