PÄIVÄN KENKÄVINKKI!

Meinasin kirjoittaa tähän alkuun hyvät uuden viikon toivotukset, kunnes tajusin, että tänään taitaakin olla jo tiistai… hups! 

Meillä alkaa olla flunssa ensin sairastuneilta jo taltutettuna, ja Veikkokin pääsi eilen ja tänään pitkästä aikaa kerhoon. Kerhomatka taittui uutukaiset ihanan suklaanruskeat Crocsin Colorlite bootsit jalassa, jotka meille Crocsilta viime viikolla lähetettiin. Aika hauska sattuma oli, että tänään postilaatikossa odotti  täydellisesti näihin kenkiin mätsäävät isomummon Veikolle neulomat ruskearaidalliset lapaset!

Kengät muistuttavat kovasti nahkakenkiä, vaikka eivät olekaan, ja muutenkin ulkoasu sopii oikein hyvin siistimpään menoon ”kaupunkikengiksi”. Kenkien sisällä on mukavan tuntuinen karvavuori, mikä lämmittää varpaita myös pikkupakkasilla, joten juuri näille keleille oikein sopivat kengät!

Me napattiin muutama kuva kengistä heti viikonloppuna, kun poika oli vielä toipilaana, eikä pihalle ollut uusilla kengillä asiaa. (koittakaa nyt olla välittämättä noista hiuksista, joita noihin kenkiin on tarttunut… Asioita, joita on kiva huomata tietokoneen näytöltä kuvia koneelle siirtäessä)

Ajattelin nyt tulla pikaisesti näistä kengistä vinkkaamaan, nämä ovat nimittäin Crocsilla nyt hyvässä alessa, ja kokojakin näytti olevan hyvin jäljellä! Tytöille löytyy aivan ihanaa hempeää vaaleanpunaista, ja muitakin värejä näistä löytyy, kantsii kurkata kaikki täältä.

Kivaa tiistaipäivää!


Kengät saatu Crocsilta


Ps. kuvissa vilahtavista vaatteista voit lukea lisää edellisestä postauksesta!