MOLON KEVÄT – SOVITUSKUVIA

moll kids blogi

molo lastenvaatteet

Me puettiin eilen merinovillakerrastoa alle, villahaalaria vielä väliin, napattiin tikkari mukaan ja pyrähdettiin nopeasti ottamaan muutamat kuvat Molon ihanista kevätkamppeista. 

Ihanaa muuten, että kevät on tulossa, ja saa hiljalleen siirtyä enemmän pihalle kuvailemaan!

Jokos olette ehtineet tutustua Molon kevään uutuuksiin?

Välikausivaatteista löytyy tänä keväänä Hopla-takeista ja Polly-haalareista lilan, sinisen, harmaanmustan ja rainbow-kuosien lisäksi supersuloista kettua, joka oli kyllä malliston ehdoton lempparini! Haven-housuja löytyy tuon lilan, sinisen ja harmaanmustan lisäksi myös tuttua mustaa, jotka valitsin meille kettutakin kaveriksi.

Molon ulkovaatteet ovat tavanneet olla pikkuisen naftia mitoitukseltaan, ja otinkin Veikolle jo kokoa 110cm (pojalla on pituutta nippa nappa metrin verran) ja koko osui ihan nappiin. Vähän näissä on reiluutta, varsinkin pöksyissä pituutta, mutta kevääseen on vielä aikaa ja tarkoitus on ulkoilla tällä setillä myös syksyllä. Haven-housut on kivan kapoisat malliltaan, joten niissä ei pieni reiluus haittaa.

Veikolla oli viime vuonna Rainbow Hopla-takki ja Haven-housut kokoa 104cm, ja kun niitä nyt soviteltiin, niin olivat tällä hetkellä vielä ihan pidettävät, mutta hihan pituus alkaa käydä niissä lyhyeksi.  (Suosittelen siis valitsemaan isomman koon, jos pohdiskelette kahden koon väliltä.)

Sateenkaaritakilla ulkoillessa muuten useamman kerran meidät pysäytettiin, ja kyseltiin minkä merkkinen takki on. Saa nähdä onko kettutakilla samanlainen vaikutus, heh!

lastenvaateblogi

molo hopla

molo hopla fox

Heijastimet on näissä Molon vaatteissa kyllä ihan huiput! Isot tähtiheijastimet löytyy takin molemmista hihoista ja takaa helmasta, sekä housujen lahkeista takaa. Vaatteet ovat myös täysin vedenpitävät (vesipilari 5000mm).

Itse tykkään tuosta leikkisästä kettukuosista myös siksi, että tuo väritys on tosi armollinen kevään ja syksyn kuraleikkeihin! Ainakaan meillä ei kuralätäköitä tavata ohittaa, vaan niistä kävellään suoraa läpi, ja useimmiten vielä muutamaan kertaan, ihan varmuuden vuoksi, haha!

Veikolla siis päällään, Hopla Fox, Haven Black ja Nyle Green Stars

molo babyshop

molo blogi

Pikkuveli ei osallistu vielä tänä keväänä kuraleikkeihin, vaan köllöttelee vaunuissaan ulkoilut. Molon kevään uutuuksista löytyi Viljamille ihanan pehmoinen Udo-haalari harmaana, ja sen kaveriksi swimming tigers-pipo.

Vauvalle valitsin fleecehaalarin koossa 68cm (nyt käytössä koko 62cm). Haalarissa on tällä hetkellä sopivasti kasvunvaraa kevättä ajatellen ja lahkeen- ja hihansuut auki käännettynä kasvaa koko usella sentillä, mikä pidentää vaatteen käyttöikää mukavasti!

Tällä viikolla on muuten tulossa vielä toivepostaus vauvan kevätvaatteista!

Babyshopin lahjakortti-arvonnan voitti Hanna (kommentti jätetty 1.2. klo 19.51), onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia! Kannattaa muuten tykätä Babyshopin suomenkielisistä Facebook-sivuista, sieltäkin saattaa välillä löytyä mukavia arvontoja, uutuuksia ja tarjouksia.

Me saatiin postauksessa näkyvät Molon vaatteet Babyshopista, jossa valikoima on nyt ihan parhaillaan. Kaikki Molon uutuudet löydät täältä.

Jokos olette ehtineet miettiä kevään välikautta?