MEIDÄN MINI RODINIT SS15 DROP 1

Reilu viikko sitten ilmestyi Mini Rodinin kevät/kesämalliston ensimmäinen droppi. Mitkäs oli teidän lempparit tuosta mallistosta?

Mä löysin sieltä itse asiassa aika montakin mieluisaa juttua, mutta päädyin nyt toistaiseksi tilaamaan pojille muutaman kesävaatteen, Veikolle karttapaidan ja krokotiilishortsit ja Viljamille karttabodyn. Niin ja Viljami sai myös pipon, mutta sitä ei nyt tähän postaukseen tullut kuvattua.

Karttojen ja krokotiilien lisäksi mun lemppareita tästä ekasta erästä oli basic harmaa jumppis ja huppari, sekä Pico haalari ja takki, mitkä tuli tänä keväänä tosi kivoissa väreissä! Tykkäsin beigestä ja mustista Picoista molemmista, ja persikkaisen vaaleanpunainen tytöille oli aivan ihana myös.

Tänä keväänä ainakin tässä karttateepparissa on tosi kiva malli, ei sellainen leveä ja lyhyt, mitä viime keväänä teepaidoissa oli. En kauheasti yleensä fanita näitä tuplakokoja, mutta tällä hetkellä tuo 104/110cm on kyllä ihan nappikoko Veikolle. Toivottavasti vielä kesälläkin, kun nämä otetaan käyttöön, haha!

Viljamille (tällä hetkellä käytössä 62cm) valitsin 68/74cm, ja vaikka näissä kuvissa ei tulekaan hyvin ilmi, niin bodyssa oli tosi kivasti reiluutta, ja varsinkin pituutta, että luulen tämän olevan justiin hyvä kesällä.

Meille tilasin Mini Rodinit Babyshopista, jossa näyttää edelleen olevan tosi hyvin kokoja jäljellä!

Eilen oli muuten tullut mailiin Mini Rodinilta pressitiedote, jossa kerrottiin Mini Rodinin ja ranskalaisen Coletten yhteistyöstä. Kyseessä on 10.2 ilmestyvä minimallisto, johon kuuluu college- ja t-paita. Nämä tulevat myyntiin Pariisin Coletteen, Mini Rodinin omiin myymälöihin Ruotsiin, sekä Mini Rodinin verkkokauppaan.

Loppuun vielä vinkki, että Babyshopilta löytyy nyt suomenkieliset Facebook-sivut! Kantsii käydä tykkäilemässä, sillä parhaillaan siellä on menossa kilpailu, jossa voi voittaa 100 euron lahjakortin Babyshopiin. Jatkossa sivuilta löytyy kilpailujen lisäksi tarjouksia, uutuuksia jne.

Vielä muuten ehtii osallistumaan myös tässä Molon kevät-postauksessa Babyshopin lahjakortti-arvontaan!

Mitkäs oli teidän lempparit Mini Rodinin SS15 ekasta dropista?


Sis. mainoslinkin