EBBEN IHANAT UUTUUDET JA KESÄHAAVEILUA (SOVITUSKUVIA)

lastenvaatteet ebbe

lastenvaate ebbe

Joko te odotatte kovasti kesää, aurinkoa ja eväsretkiä viltin päällä puistossa? Me päätettiin viettää tänään kesäpäivää ja lähdettiin mehuretkelle makuuhuoneeseen. Haaveiltiin jo lumien sulamisesta ja lämpöisistä päivistä, jolloin voisi kasata ison trampoliinin takapihalle hurjia hyppelyitä varten. Ja sitten me keksittiin, että sänkyhän on oiva trampoliinin korvike ja samalla voi heittäytyä vaikka tyynysotaan!

lastenvaatteita ebbe

lastenvaatteet ebbe

ebbe

Joko olette kurkanneet Ebben uutuudet? Ebbeltä löytyy tosi ihanaa perusvaatetta, juuri sellaista mikä käy moneen tilanteeseen, on mukavan tuntuista päällä, ja on helppo yhdistellä muidenkin merkkien kanssa. Ja no, raidan nyt toimii vaan aina!

Ebbeä löytyy nyt aivan ihanissa väreissä, omaa lemppariani minttua, kesäisen keltaista, suloista persikkaa ja vaaleanpunaista, ja aina tyylikästä beigeä ja tummansinistä.

Näissä kuvissa Veikolla on päällään mintturaitainen teepaita, beige huppari ja collegehousut. Meillä on tällä hetkellä käytössä 104 ja 104-110cm vaatteita, ja nämä ovat kaikki koossa 110cm. Mielestäni vastaa aika hyvin kokoaan, ja ovat nyt noin metrin mittaiselle pikkupojalle vähän reilut, mutta kuitenkin jo ihan pidettävät.

Vauvalla on suloinen beige jumppis, tummansininen body ja minttuinen supersöpö lippalakki. Tuo lippalakki on kyllä tosi hauskan näköinen, ja varmasti mukava vauvan päässä, kuin pehmoinen pipo!

Meidän vauva käyttää nyt kokoa 68cm ja nämä vaatteet tuli meille koossa 74cm. Ovat siis tarkoituksella vielä vähän reiluja, mutta nämäkin jo ihan pidettävät kun vaan vähän ruttaa jumppiksen hihoja ja lahkeita. Tarkoitus on nyt käyttää tuota haalaria sisävaatteena, ja loppukevään ja kesän lämpöisinä päivinä ulkovaatteena vaikka tummansinisten conversetossujen kanssa, aikas ihana varmasti! Voitaisiinkin viikonloppuna sovitella conssien ja pipon kanssa ja laittelen sitten kuvia.

vauvavaatteet

vauvanvaatteet blogi

lastenvaatteet blogi

Ihan ei vielä ole pikkuveljestä tyynysotakaveriksi, mutta ainakin toisella oli hirmuisen hauskaa katsella isoveljen pomppimista ja hekotellä ääneen hullunkuriselle menolle.

On nämä varmasti ihana parivaljakko kun vähän kasvavat. Jo nyt pikkuveljen silmät syttyvät kun isoveli ilmestyy näköpiiriin, ja kaikkein hauskimmat temput ja esitykset näyttävät löytyvän juurikin isoveljeltä. Isoveli puolestaan haaveilee kesästä, kuinka hän silloin voi työntää vauvaa kottikärryjen kyytissä, ja saa vauva kuulema lainata hänen potkupyöräänsäkin, haha!

Kurkkaa kaikki Ebben uutuudet Babyshopista, valikoiman löydät täältä.


Onko Ebbe teille tuttu merkki? Mitäs piditte meidän vaatteista?


Postauksessa näkyvät vaatteet saatu Babyshopista