MINÄ EN

Sain bloPPshopin Heidiltä aika päivää sitten hauskan haasteen kertoa, mitä minä en tee. Tässäpä nyt mun lista näistä asioista.

En koskaan käytä kermaviilipurkkia dippikastikkeen tarjoiluastiana. En syö kotona sipsiä tai karkkia suoraan pussista. En pidä puhelimessa soittoääntä päällä (aika outo ja rasittava tapa!). En katso kauhuelokuvia. En mene nukkumaan pesemättä meikkejä. Paitsi jos olen sittenkin katsonut kauhuelokuvia, silloin en uskalla kurkistaa pesualtaan ylläolevasta peilistä. En syö homejuustoja. En vastaa Facebookin pelikutsuihin. En osta kananmunia, ellei valikoimassa ole luomua. En osaa mennä ajoissa nukkumaan. En malta nukkua aamuisin myöhään. En ole kärsivällinen. En muista mitään ilman kalenteria ja listoja. En jaksa murehtia turhia. En koskaan jätä aamiaista väliin. En lakkaa koskaan hämmästelemästä, kuinka onnekas olen kahdesta ihanasta ja suloisesta lapsesta.

Kuva Instagramista, @annikakarkkipurkki
Tämä haaste jatkaa nyt matkaa seuraaviin ihaniin blogeihin, Villa Fox, Oi siskoni Mun, ja Huvikumpu Living

Mitäs te ette, löytyykö samoja juttuja?