VILLERVALLAN VÄLIKAUSI – SOVITUSKUVIA

Sunnuntain postauksessa kurkattiin Villervallan iloisen värikkääseen välikauteen, ja kerroinkin, että meille tuli kuvauslainaan muutamia vaatteita tästä uudesta mallistosta. Mallilla on mittaa erittäin epävirallisella hoplop-mittauksella aika tasan metrin verran, ja kaikki soviteltavat vaatteet ovat 110cm koossa. Muuten tällä hetkellä pojalla on käytössä sekä 104cm, että 110cm vaatteita vähän merkistä ja mallista riippuen, tuossa pienemmässä koossa saattaa alkaa lahkeen ja hihan mitta olla vähän lyhyt.

Malliston vaatteissa ja asusteissa toistuvat samat pirteät värit, ja vaatteita ja asusteita on tosi helppo miksailla keskenään, kun kaikki sopivat kivasti yhteen. Vaatteet ovat myös kaikki vedenpitäviä.

Ensin soviteltiin ihanaa raidallista haalaria, ja tässä mielestäni metrin mittaiselle on tuo 110cm koko ihan nappi, sopivasti kasvunvaraa, että mahtuu hyvin vielä syksylläkin, mutta ei kuitenkaan liian reilu.

Välikausitakissa olisi saattanut 104cm kokokin olla hyvä, mutta ihan pidettävä tämä 110cm takkikin on. Hihansuiden tarrojen ansiosta saa hihat napakasti sopivaan pituuteen vaikka koko olisikin vähän reilu. Takki on tosi nätti, ja monivärinen takki antaa vähän armoa liallekin, ihan jokainen kuralätäkköön hyppely ei heti näy, heh. Tätä takkia on tämän turkoosin lisäksi pinkkiä, vihreää ja liilaa. Nyt me soviteltiin punaisten housujen kanssa, mutta housuja on myös mustana, sekä samaa turkoosia mikä tämän takin pohjaväri. Tästä on muuten nyt kiva settitarjous Skidissä! Tähtitakki ja välikausihousut yhteishintaan 79,95.

Raitatakin kanssa soviteltiin turkooseja housuja, jostain syystä nämä näyttävät kaikissa kuvissa (myös sisällä otetuissa kun testailin) ihan vaaleansinisiltä, mutta ovat luonnossa turkoosit. Tuotekuvissa tulee tuo väri paremmin esiin. Jalassa samaa raitaa kumpparit.

Mallistosta löytyy myös softshelltakkia, tämän vihreän lisäksi turkoosia, pinkkiä, mustaa ja liilaa. Mun mielestä tämä on inasen pienempää kuin nuo ulkoilutakit ja tuo 110cm näyttää juuri sopivalle. 

Vertailin mitoitusta Molon välikausivaatteisiin, ja Villervalla on vähän reilumpaa, eli vastaa varmasti aika hyvin kokoaan, Molo kun on vähän naftia mitoitukseltaan. Jos kokohommat mietityttää, niin Skidin verkkokaupasta löytyy myös kätevästi mitat näistä vaatteista!

Me saatiin valita näistä yksi setti, ja koska lapsi itse olisi halunnut pitää kaikki (ne värit…) päädyttiin me yhdessä tuohon softshelltakkiin ja mustiin housuihin, vaikka tuo haalarikin olisi kyllä ollut aivan ihana! Koska poika ihastui kovasti noihin varrellisiin tähtitennareihin, ostettiin ne nyt meille kokeeksi, noita Villervallan kenkiä kun meillä ei ole ennen ollut. Ne olikin muuten helppo ja nopea pukea jalkaan, sillä nuo ”nauhat” onkin oikeasti kuminauhaa, eikä niitä tarvitse avata ollenkaan! Lahkeen alle piiloon jäi näissä kuvissa tarra, jolla kenkä laitetaan kiinni.

Mikäs oli oma suosikkisi näistä seteistä?

Joko välikausikamppeet alkaa olla kasassa tai jopa käytössä?