VILLERVALLAN ILOISEN VÄRIKÄS VÄLIKAUSI

Aivan ihanan aurinkoinen ja keväinen viikko takana. Jokos teillä on otettu kevätkamppeet käyttöön? Meillä on ulkoiltu välikausivaatteissa jo noin viikon verran, osaa toppaa on pesty jo pois, mutta jotain on jätetty vielä odottamaan kylmempien päivien varalle, mitään takatalveahan tässä ei enää ole tulossa, eihän?

Jos välikausivaatteet on vielä hankkimatta, niin yksi pirteän värikäs vinkki tulee tässä!

Villervallalta löytyy välikauteen pinkkiä, vihreää, liilaa ja turkoosia tähtitakkia, housua mustana, turkoosina ja punaisena, iloisen värikästä raitatakkia ja -haalaria, sekä softshelltakkia turkoosina, mustana, vihreänä, liilana ja pinkkinä. Kaikkia osia voi miksailla keskenään, ja valkata mieleisensä kokonaisuuden. Koot näissä on 80-140cm.

Välikausivaatteisiin löytyy myös kivasti mätsäävät asusteet, samoissa väreissä ja kuoseissa.

Hinnaltaan Villervalla on edullinen moneen muuhun merkkiin verrattuna, ja Skidissä on nyt myös kiva tarjous, tähtitakki ja välikausihousut settihintaan 79,95.

Meille tuli välikausivaatteita kuvauslainaan, joten palataan näihin ensi viikolla myös sovittelupostauksessa! 

Löytyykö teiltä Villervallan välikausivaatteita?


Yhteistyössä Skidi