KESÄN EKA MATKASUUNNITELMA JA LIPPUARVONTA LAPSIMESSUILLE!

Fanimatkalle Legolandiin

Vuosi sitten tehtiin ”fanimatka” Southamptonin Pipsa Possu maalimaan ja nyt ollaan suunniteltu jotain vastaavaa reissua tälle kesälle. Koska supersankaripuistoa ei löytynyt (no en kyllä oikeasti edes etsinyt, kai sellainenkin jossain on?), suunnattiin katseet kohti Legolandia, Legot kun on meillä suuri fanituksen kohde supersankareiden ohella.

Legolandeja löytyy seitsemän ympäri maapalloa, mutta me tehdään reissu nyt siihen alkuperäiseen ja lähimpään, Tanskan Billundista löytyvään Legolandiin, koska haluttiin tällä kertaa taittaa matkaa omalla autolla. Mennään eka laivalla Ruotsin puolelle ja posotellaan siitä sitten niin suoraan kun vaan jaksetaan kohti Legolandia, ja paluumatkalla olisi tarkoitus viettää päivä Kööpenhaminassa ja lähtöpäivänä treffata vielä vaari ennen laivaan hyppäämistä.

Meillä ei oo ihan hirveän montaa päivää reissuun varattu, joten täytyy nyt vielä miettiä olisiko mahis venyttää vaikka päivällä reissua, vaikka laivamatkat ollaankin kyllä jo varattu. Aika paljonhan sitä autossa matkaamista tuossa on, mutta kiva koklata tämmöistä reissua senkin takia, että olisiko joskus mahdollista lähteä autolla ihan pitemmällekin Eurooppaan.

Meillä on kyllä pian tiedossa autoreissua Lappiin, joten katsotaan nyt miten se sujuu, vai ollaanko me pian perumassa koko Tanskan reissua, hah!

Mutta nyt olisi kiva kuulla Legolandissa käyneiltä, mitä piditte paikasta, ja onko joku muu tehnyt reissua autolla?

Voita liput Lapsimessuille!

Taas on aika arpoa pari lippua Lapsimessuille, liput tarjoaa Crocs.

Jokainen saa yhden arvan, bloggerin kautta rekisteröityneet lukijat saavat kaksi arpaa. Kerro kommenttiboxissa monella arvalla osallistut.

Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden.

Arvonta päättyy ma 6.4

Viime viikon arvonnan voitti eekku, lähetän sinulle pian mailia!

Alevinkki!

Loppuun vielä alevinkki! Babyshopissa on nyt kevään uusia Molon ulkovaatteita alehintaan, joten jos välikausivaatteet on hankkimatta, käy kurkkaamassa!

Kuvat: Legoland
Sis. mainoslinkin