KEVÄÄN PICOT PÄÄLLÄ + LAPSIMESSUILLE LIPPUJA JAOSSA!

Tänä keväänä Mini Rodinin Pico-takit ja -haalarit tuli mustassa, persikkaisen vaaleanpunaisessa ja kultaisen beigessä väreissä. Mä en oikeastaan ihastunut mihinkään noista heti (no okei, se persikkainen on aivan ihana, mutta ei meille, hoho!), mutta lopulta kuitenkin päädyin hankkimaan molemmille pojille beiget Picot. Ja livenä nää on kyllä sittenkin tosi kivat!

Haalarin mitoitus on ihan hassua, meille tuli 68/74cm, mikä oli alkuun vauvalle ihan jätti-iso. Eilen kuitenkin pitkästä aikaa soviteltiin, ja haalari onkin jo ihan pidettävä ja pääsee nyt varmasti käyttöön.

Veikolla on 104/110cm takki, ja se on mun mielestä aika samaa mitoitusta viime keväisen takin kanssa. Viime keväänä poika jäikin vähän hassusti kokojen väliin, kun edellinen koko oli jo vähän turhan sopiva, mutta tuo isompi taas vähän liian iso. Päädyin silloin kuitenkin siihen isompaan, ja viime kevään tummansininen Pico on sekin nyt vielä käytössä.

Ihana camo-Pico parin vuoden takaa jatkoi meiltä matkaa eteenpäin, ja vaikka en nyt varsinaisesti mikään maastokuosifani olekaan, niin jotain camoa löytyi tällekin keväälle. Geggamojan maastokuosiset pipot löytyi Ballotista, ja vaikka tuo pipon vaalein väri ei ihan täysin mätsääkään Picon kanssa, niin ihan hauskasti ne yhteen sopii.

Jos muuten Mini Rodinin camo-Pico on jäänyt mieleen, niin Nova Starilta löytyy nyt aika kiva vaihtoehto!

Parka // Pipo // Haalari // Vansit // Takki // Lippis

Ja sitten niitä lippuja!


Arvotaan kaksi sisäänpääsylippua Lapsimessuille.

Jokainen saa yhden arvan, bloggerin kautta rekisteröityneet lukijat saavat kaksi arpaa. Kerro kommenttiboxissa monella arvalla osallistut.

Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden.

Arvonta päättyy 30.3.

Viime viikon arvonnan voitti StyleC, lähetän sinulle pian mailia!

Tämän viikon arvonnan tarjoaa Crocs.

Sis. mainoslinkkejä