AURINKOLASIT LAPSILLE, SIS. ARVONTA & ALEKOODI!

babiators

babiators

Kesällä aurinkoisella säällä varmasti jokainen suojaa lapsensa ihon auringolta vaatteiden tai aurinkovoiteiden avulla, ja lapsen pää suojataan jonkinlaisella päähineellä, ehkä lippiksellä tai lierihatulla, joka suojaa myös kasvoja ja niskaa. Tärkeää on myös suojata pienet herkät silmät haitallisilta auringonsäteiltä.

Ja vaikka aurinkorasvat kaivetaankin esille vasta kun lämpömittarit näyttävät hellelukemia, niin aurinkolaseille on käyttöä jo nyt! Ainakin itse huomaan siristävän silmiäni kirkkaalla auringonpaisteella, tai nostan kättä lipaksi silmien eteen. Lapsen kirkas mykiö läpäisee muuten jopa 95% silmään tulevasta valosta, kun esimerkiksi 25-vuotiaalla tuo prosenttilukema on vain 25%. WHO:n mukaan jopa 80% koko elämän aikaisesta UV-altistuksesta tapahtuu ennen 18 ikävuotta, joten aurinkolasien käyttö lapsilla on todellakin tärkeää.

babiators

babiators

babiators

Pojat saivat Starkidsiltä ihanat Babiators-aurinkolasit ja me ollaankin nyt hiljalleen opeteltu taas aurinkolasien käyttöön. Vielä ne tuppaavat unohtumaan kotiin, vaikka aurinko porottaa täydellä teholla, mutta pian aurinkolasien käytöstä tulee taas rutiini. Veikolla on käytössä 3-7 vuotiaiden koko, ja vauvalla 0-3 vuotiaiden koko.

Babiatorseissa on 100% UV-suojaus, tummat häikäisyltä suojaavat optikkotasoiset linssit ja hajoamattomat joustavat sangat. Kehykset ovat turvalliset, bpa- ja lyijyvapaata kumiseosta, joten ei haittaa vaikka ne välillä eksyisivät silmiltä vauvan suuhun maiskuteltaviksi.

Veikko sai ensimmäiset Babiators-aurinkolasinsa vuoden ikäisenä, eikä me sen jälkeen olla muuhun merkkiin enää vaihdettu. Nyt pojalla on ekaa kertaa Babiatorseista isojen poikien malli, ja nämä istuvat kyllä kuin nakutettu kolme ja puolivuotiaan päähän. Uskoisin, että lasit ovat mukavan tuntuiset päässä, ja linssit todellakin laadukkaat, kun lapsi jaksaa näitä päässään pitää. Itse olin aikanaan halppisaurinkolasien suurkuluttaja, mutta en koskaan jaksanut pitää aurinkolaseja pientä hetkeä pitempään päässä, koska silmät väsyivät. Kun ostin itselle ekat merkkilasit, tajusin mikä huikea ero on laadukkaiden ja halppislasien välillä, kunnollisia laseja jaksaa pitää silmillään vaikka koko päivän… 

Vauva on pitänyt tyytyväisenä omia lasejaan, katsotaan saavatko lasit olla päässä aurinkoisella säällä jatkossakin, vai kekataanko jossain vaiheessa, että nenältä on kätevä napata lasit leikkeihin. Babiatorseilla on muuten ainutlaatuinen vuoden Lost & Found takuu, joka korvaa lasit, jos ne katoavat tai hajoavat!

babiators

babiators

babiators

Ja sitten niitä otsikossa luvattuja, arvontaa ja alekoodia!

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa lapselleen omat Babiators-aurinkolasit. 

Arvonnan säännöt:

Palkintona yhdet tavalliset Babiatorsit.

Osallistut arvontaan linkkaamalla kommenttiboxiin oman lempparituotteesi StarKidsin valikoimasta.

Lisäarpoja on jaossa, kun tykkäät StarKidsistä Facebookissa, ja/tai Karkkipurkista Facebookissa.

Yhteensä voit siis saada kolme arpaa, kerrothan kommenttiboxissa monella arvalla olet mukana.

Jos olet anonyymi osallistuja, muista jättää myös sähköpostiosoitteesi.

Arvonta päättyy 26.4.2015

Alekoodi!

Koodilla: karkkipurkki10 saat -10% alennuksen yli 25 euron tilauksista StarKidsin verkkokaupassa. Koodi on voimassa 31.5.2015 asti. Nyt kantsii hankkia vaikka ne aurinkolasit, jos sellaiset vielä puuttuvat.

Oliko StarKids jo teille tuttu liike? Valikoimasta löydät kattavasti lastentarvikkeet aina tuteista ja leluista turvaistuimiin ja lasten huonekaluihin. Valikoimassa on mm nyt ajankohtaiset polkupyörän peräkärryt, matkasängyt, kantoreput jne. Kurkkaa itse koko valikoima täältä.

babiators

babiators

Aurinkoista päivää, ja onnea arvontaan!