JOPON KYYDISSÄ

lasten_jopo

Veikko sai viime vuonna loppukesällä kolmevuotislahjaksi mummilta ensimmäisen polkupyöränsä, suloisen pienen Jopon. Koska keväästä asti oltiin ahkerasti potkupyöräilty (maailman siisteimmällä) potkupyörällä, me ajateltiin, ettei laitetakaan pojan ekaan polkupyörään ollenkaan apupyöriä, vaan koklataan onnistuisiko pyöräily heti ilman appareita. Muutaman päivän harjoittelun jälkeen Veikko oppikin ajamaan polkupyörällään, ja oli kyllä aika hauska näky, kun pieni alle metrin mittainen juuri kolme vuotta täyttänyt poika polki reippaasti ja varmasti ilman apupyöriä.

Tämän kevään pyöräilykausi on jo hyvässä vauhdissa, ja meillähän pyöräillään. Pyöräillään lähileikkipuistoon, pieniä lenkkejä omalla asuntoalueella, tai sitten vain ihan edestakaisin omaa kotikatua. Ja vaikka välillä mennään mukkelis makkelis kumoon, niin ei haittaa, pystyyn vaan ja pyörän kyytiin uudelleen.

Pyörä on muuten nimetty poliisipyöräksi, ja kypärässään on kuulema radiopuhelin, haha!

lasten_jopo

lasten_jopo

lasten_jopo

Babyshopin Mid season sale muuten jatkuu vielä, ja Molon välikausivaatteitakin löytyy -30% alella! Aleen pääset tästä.


Jokos teillä on pyöräilykausi avattu?